Frigør plads på din enhed

Du kan bruge Google Fotos til at spare plads på din telefon, når du fjerner allerede sikkerhedskopierede billeder fra din enhed.

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Du kan slette billeder og videoer, som er ældre end 30 dage, men de sikkerhedskopieres stadig til din Google Fotos-samling.

Frigør plads på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og så # elementer, der skal slettes fra denne enhed
  4. Tryk på Slet # elementer, hvis du er klar til at frigøre plads.
  5. Åbn appen Photos (Fotos) på din iPhone eller iPad (ikke Google Fotos-appen).
  6. Tryk på Recently Deleted (Slettet for nylig), og slet de samme fotos og videoer.
  7. Åbn appen Google Fotos Fotos for at se dine billeder og videoer, blandt andet dem, du har slettet fra din iPhone eller iPad.

Til sikkerhedskopierede billeder og videoer kan du bruge værktøjet lageradministrator i Fotos til at vise elementer, som du måske vil slette, f.eks. slørede billeder, screenshots og store videoer. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din lagerplads.

Hvad der sker, når du fjerner billeder og videoer fra din telefon

Hvis du fjerner kopier af billeder og videoer på din telefon, kan du stadig:

• Se dine billeder og videoer, herunder de netop fjernede, via Google Fotos-appen og på photos.google.com.
  • Redigere, dele, slette og administrere alt i din Google Fotos-samling.

Du kan ikke se billeder og videoer, du har fjernet, hvis:

• Du bruger det galleri, din mobil er født med.
  • Du er offline.
  • Du ikke er logget ind på appen Google Fotos Fotos.