Frigør plads på din enhed

Du kan bruge Google Fotos til at spare plads på din enhed, når du sletter billeder, der er sikkerhedskopieret. Før du bruger denne funktion, skal du sikre dig, at du allerede har sikkerhedskopieret dine billeder korrekt. Se, hvordan du sikkerhedskopierer billeder.

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Du kan slette billeder og videoer, som er ældre end 30 dage, men de sikkerhedskopieres stadig til din Google Fotos-samling.

Vigtigt! Inden du sletter dine billeder, skal du sørge for, at de er sikkerhedskopieret. Se, hvordan du sikkerhedskopierer billeder.

Frigør plads på din iPhone eller iPad

Vigtigt! Denne funktion sletter billeder fra din enhed.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og så # elementer, der skal slettes fra denne enhed .
  4. Tryk på Slet # elementer, hvis du er klar til at frigøre plads.
  5. Åbn appen Photos (Fotos) på din iPhone eller iPad (ikke Google Fotos-appen).
  6. Tryk på Slettet for nylig, og slet de samme billeder og videoer.
  7. Åbn appen Google Fotos Fotos for at se dine billeder og videoer, blandt andet dem, du har slettet fra din iPhone eller iPad.

Til sikkerhedskopierede billeder og videoer kan du bruge værktøjet lageradministrator i Fotos til at vise elementer, som du måske vil slette, f.eks. slørede billeder, screenshots og store videoer. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din lagerplads.

Hvad der sker, når du fjerner billeder og videoer fra din telefon

Hvis du fjerner kopier af billeder og videoer på din telefon, slettes de nu, men du kan stadig:

• Se dine billeder og videoer, herunder de netop fjernede, via Google Fotos-appen og på photos.google.com.
  • Redigere, dele, slette og administrere alt i din Google Fotos-samling.

Du kan ikke se billeder og videoer, du har fjernet, hvis:

• Du bruger appen Apple Fotos.
  • Du er offline.
  • Du ikke er logget ind på appen Google Fotos Fotos.

Gendan slettede billeder

Vigtigt! Denne vejledning kan variere afhængigt af din enhed. Kontakt producenten af din enhed for at få yderligere hjælp.

Hvis du har slettet et element og vil have det tilbage, kan du kigge i albummet Slettet for nyligt for at se, om det er der.

1. Åbn appen Apple Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn albummet Slettet for nylig.
  3. Vælg de billeder, du vil gendanne.
  4. Tryk på Gendan. Billederne gendannes i galleriappen på din telefon.

Hvis elementet ikke er i albummet Slettet for nylig, er det muligvis slettet permanent.

Kan du ikke finde billedet eller videoen?

Hvis et slettet billede eller en slettet video ikke er flyttet til papirkurven i Google Fotos eller Galleri, kan du ikke gendanne billedet eller videoen. Du kan ikke gendanne et billede, hvis:

• Du har flyttet det til papirkurven for mere end 60 dage siden.
  • Du har flyttet det til papirkurven og derefter tømt papirkurven.
  • Du har flyttet det til papirkurven for mere end 30 dage siden, og det ikke blev sikkerhedskopieret.
  • Du har slettet det permanent fra papirkurven.
  • Du har slettet det permanent fra appen Galleri på din enhed uden at sikkerhedskopiere det først.

Aktivér Backup og synkronisering, så du nemt kan finde og gendanne billeder. Se, hvordan du sikkerhedskopierer billeder.

Vigtigt!