Frigør plads på din enhed

Du kan bruge Google Fotos til at spare plads på din telefon, når du fjerner allerede sikkerhedskopierede billeder fra din enhed.

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

De billeder og videoer, som er under 30 dage gamle, opbevares muligvis på din enhed. De sikkerhedskopieres stadig til din Google Fotos-samling.

Frigør plads på din Android-enhed

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på dit kontoprofilbillede eller -initial og så Fotos-indstillinger og så Frigør lagerplads på enheden.
  4. Du kan se, hvor meget plads der frigøres. Tryk på Frigør, hvis du vil slette alle elementer fra din telefon.
  5. Du kan se dine billeder og videoer ved at gå til photos.google.com eller åbne appen Google Fotos Fotos.

Hvad der sker, når du fjerner billeder og videoer fra din telefon

Hvis du fjerner kopier af billeder og videoer på din telefon, kan du stadig:

• Se dine billeder og videoer, herunder de netop fjernede, via Google Fotos-appen og på photos.google.com.
  • Redigere, dele, slette og administrere alt i din Google Fotos-samling.

Du kan ikke se billeder og videoer, du har fjernet, hvis:

• Du bruger det galleri, din mobil er født med.
  • Du er offline.
  • Du ikke er logget ind på appen Google Fotos Fotos.