Frigør plads på din enhed

Hvis du ser kortet "Der er næsten ingen plads tilbage på enheden", kan du bruge Google Fotos til at slette sikkerhedskopierede billeder for at frigøre plads på din telefon. Hvis du fjerner kopier af dine billeder og videoer på din telefon, kan du få mere plads til eksempelvis apps og musik.

Du kan slette billeder og videoer, som er ældre end 30 dage, men de sikkerhedskopieres stadig til din Google Fotos-samling.

Før du går i gang

Download og installer appen Google Fotos.

Frigør plads på din Android-enhed

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på menuen Menu og så Frigør plads.
  4. Du kan se, hvor mange elementer der bliver fjernet. Tryk på Frigør, hvis du vil slette alle elementer fra din telefon.
  5. Du kan se dine fotos og videoer ved at gå til photos.google.com eller ved at åbne Google Fotos-appen Fotos.

Hvad der sker, når du fjerner billeder og videoer fra din telefon

Hvis du fjerner kopier af billeder og videoer på din telefon, kan du stadig:

• Se dine billeder og videoer, herunder de netop fjernede, via Google Fotos-appen og på photos.google.com.
  • Redigere, dele, slette og administrere alt i din Google Fotos-samling.

Du kan ikke se billeder og videoer, du har fjernet, hvis:

• Du bruger det galleri, din mobil er født med.
  • Du er offline.
  • Du ikke er logget ind på Google Fotos-appen Fotos.