Alliberar espai en un dispositiu

Pots utilitzar Google Fotos per estalviar espai al teu dispositiu en suprimir fotos que tenen còpia de seguretat. Abans d'utilitzar aquesta funció, comprova que ja hagis creat una còpia de seguretat de les fotos. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les fotos.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Pot ser que les fotos i els vídeos que tinguin una antiguitat inferior a 30 dies es conservin al dispositiu. Se'n continuarà desant una còpia de seguretat a la biblioteca de Google Fotos.

Important: abans de suprimir les fotos, assegura't que s'hagi creat la còpia de seguretat. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les fotos.

Alliberar espai al dispositiu Android

Important: aquesta funció suprimeix les fotos del dispositiu.

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Toca la foto o inicial de perfil del teu compte i després Allibera espai.
  4. Veuràs quant d'espai s'alliberarà. Per suprimir tots aquests elements del telèfon, toca Allibera.
  5. Per veure les fotos i els vídeos, ves a photos.google.com o obre l'aplicació Google Fotos Fotos.

Per a les còpies de seguretat de fotos i vídeos, utilitza l'eina de gestió de l'emmagatzematge de Fotos per destacar els elements que potser voldries suprimir, com ara fotos desenfocades, captures de pantalla i vídeos grans. Obtén informació sobre com pots gestionar l'emmagatzematge.

Què passa quan se suprimeixen fotos i vídeos del telèfon

Si suprimeixes còpies de fotos i vídeos d'un dispositiu Android, encara podràs:

• Veure les teves fotos i els teus vídeos, fins i tot els que acabis de suprimir, a l'aplicació Google Fotos i a la pàgina photos.google.com.
  • Editar, compartir, suprimir i gestionar qualsevol element de la biblioteca de Google Fotos.

No podràs veure les fotos i els vídeos que has suprimit si:

• Utilitzes la galeria que incorpora el dispositiu.
  • No tens connexió.
  • No has iniciat la sessió a l'aplicació Google Fotos Fotos.

Recuperar fotos suprimides

Important: aquests passos poden variar en funció del dispositiu. Per obtenir més ajuda, contacta amb el fabricant del dispositiu.

Si has suprimit un element i el vols recuperar, ves a la paperera i comprova si hi és.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Galeria de fotos.
  2. A la part inferior, toca Menú Menú.
  3. Toca Paperera.
  4. Selecciona la foto o les fotos que vols recuperar.

5. A la part inferior, toca Restaura. Tornaràs a veure les fotos a l'aplicació Galeria del telèfon.

Si l'element no és a la paperera, és possible que s'hagi suprimit permanentment.

No trobes la foto o el vídeo?

Si una foto o un vídeo suprimits no són a la paperera de Google Fotos ni de la Galeria, no els pots restaurar. No podràs restaurar una foto si:

• La vas enviar a la paperera fa més de 60 dies.
  • L'has enviat a la paperera i després l'has buidat.
  • La vas enviar a la paperera fa més de 30 dies en un dispositiu amb Android 11 o una versió posterior, i no se n'ha creat cap còpia de seguretat.
  • L'has suprimit de la paperera permanentment.
  • L'has suprimit permanentment de l'aplicació Galeria del dispositiu sense haver-ne creat cap còpia de seguretat.

Per cercar i recuperar les fotos fàcilment, activa la funció Còpia de seguretat i sincronització. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les fotos.

Important: