Alliberar espai al dispositiu

Si es mostra la targeta "Queda poc espai d'emmagatzematge", pots utilitzar Google Fotos per suprimir còpies de seguretat d'algunes fotos amb l'objectiu d'alliberar espai al telèfon. En suprimir còpies de fotos i vídeos del telèfon, et queda més espai d'emmagatzematge per a elements com ara aplicacions i música.

Les fotos i els vídeos que tinguin una antiguitat superior a 30 dies es poden suprimir, però se'n continuarà desant una còpia de seguretat a la biblioteca de Google Fotos.

Abans de començar

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

Alliberar espai al dispositiu Android

1. Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Inicia la sessió al teu compte de Google.
  3. Toca Menú Menú i, a continuació, Allibera espai.
  4. Veuràs quants elements se suprimiran. Per suprimir-los tots del telèfon, toca Allibera.
  5. Per veure les fotos i els vídeos, ves a photos.google.com o obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos.

Què passa quan se suprimeixen fotos i vídeos del telèfon

Encara que suprimeixis còpies de fotos i vídeos del telèfon, podràs continuar fent el següent:

• veure les teves fotos i els teus vídeos, fins i tot els que acabis de suprimir, a l'aplicació Google Fotos i a la pàgina photos.google.com
  • editar, compartir, suprimir i gestionar qualsevol element de la biblioteca de Google Fotos

No podràs veure les fotos i els vídeos que has suprimit si:

• utilitzes la galeria que incorpora el dispositiu;
  • no estàs connectat a Internet;
  • No has iniciat la sessió a l'aplicació Google Fotos Google Fotos.