Je suggestiekaarten beheren

Mogelijk zie je suggestiekaarten in het gedeelte Tools van Google Foto's.

Je suggesties bekijken

In het gedeelte 'Tools' van Google Foto's kun je het volgende doen:

• Suggesties vinden of foto's toevoegen aan een album of archief.
  1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Selecteer Tools .
  3. Je ziet wellicht suggesties om foto's te verplaatsen naar het archief of een album, of om foto's te draaien.

Als je deze niet hebt, heb je geen suggesties om te bekijken.

Tip: Op je computer kun je naar photos.google.com/managelibrary gaan om je suggesties te bekijken.

Een kaart verwijderen

Als je een kaart wilt verwijderen, klik je op X Verwijderen.

Kaarten uitschakelen

Ga als volgt te werk om suggesties uit te schakelen:

1. Ga op je computer naar photos.google.com/settings.
  2. Klik op Suggesties.
  3. Zet het suggestietype uit dat je niet wilt ontvangen.