Hantera kort för skapade filer, förslag och återupptäckt

Du kan se album eller arkivförslag, skapat innehåll och mer i avsnittet För dig i Google Foto-appen.

I avsnittet För dig i Google Foto kan du göra följande:

• Se effekter som har skapats åt dig av dina foton och videor.
  • Bli påmind om foton från ett år eller två sedan.
  • Hitta förslag om att lägga till foton i ett album eller arkiv.
  • Frigöra utrymme på din enhet om du har en telefon eller surfplatta.

Kontrollera dina skapade filer, förslag med mera

Öppna photos.google.com/foryou på datorn.

Typer av För dig-kort

Tips! Om du vill få fler kort, tar du fler foton och spelar in fler videor och säkerhetskopierar dem.

Spara det du skapat

När något skapas åt dig, som en film eller en animering, kan du spara det. Se det du har sparat här.

Kontrollera om något har skapats åt dig

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Leta efter kort med text som Ny film eller Nytt stiliserat foto.
  3. Klicka längst ned på Visa skapade filer som inte sparats
Om du inte ser något av de här alternativen har inget skapats.

Lägga till föreslagna foton i ett album

Om det finns nya foton som kan röra ett befintligt album kan ett För dig-kort visas för att lägga till i albumet.

Du kan granska fotona och albumet innan du lägger till i albumet.

Flytta foton till arkiv

Om du har foton av dokument, kvitton eller annat som du inte vill se i fotobiblioteket kan du få ett För dig-kort för att flytta dem till arkivet.

Du kan granska fotona innan du döljer dem. Läs mer om att arkivera foton.

Ta bort ett kort

Klicka på Ta bort Ta bort om du vill ta bort ett kort.

Sluta få kort

Om du vill sluta få förslag, skapade filer eller Återupptäck den här dagen-kort:

1. Öppna photos.google.com/settings på datorn.
  2. Klicka på Förslag.
  3. Stäng av den förslagstyp du inte vill ha.