Hantera dina förslagskort

Du kan få album- eller arkivförslag med mera i avsnittet Verktyg i Google Foto-appen.

Kontrollera dina förslag

Tips! Om du vill ha fler kort tar du fler foton och videor och säkerhetskopierar dem.

1. Öppna Google Foto Foto på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Bibliotek följt av Verktyg längst ned.
  3. Du kan hitta förslag för att
    1. lägga till foton i ett album
    2. flytta foton till Arkiv
    3. frigöra utrymme på din enhet.

Du bestämmer om du vill godkänna eller ignorera dessa förslag.

Ta bort ett kort

Om du vill ta bort ett förslagskort trycker du på Ta bort Ta bort.

Hantera aviseringar för dina förslag

1. Öppna Google Foto-appen Foto.
  2. Tryck på kontots profilbild eller initial följt av Fotoinställningar följt av Aviseringar.
    1. Du kan hantera förslag för att åtgärda felvända foton genom att aktivera eller inaktivera Föreslagna rotationer.
    2. Om du vill hantera förslag för att arkivera foton kan du aktivera eller inaktivera Arkivförslag.