Administrer forslagskortene dine

Du kan få blant annet album- og arkivforslag i Verktøy-delen av Google Foto-appen.

Sjekk forslagene dine

Tips: For å få flere kort kan du ta flere bilder og videoer og sikkerhetskopiere dem.

1. Åpne Google Foto Foto på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Bibliotek etterfulgt av Verktøy .
  3. Du ser kanskje forslag om å
    1. legge til bilder i et album
    2. flytte bilder til arkivet
    3. frigjøre plass på enheten

Du velger selv om du vil godta eller avvise disse forslagene.

Fjern et kort

For å fjerne et forslagskort, trykk på Fjern Fjern.

Administrer varsler for forslagene dine

1. Åpne Google Foto-appen Foto.
  2. Trykk på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din etterfulgt av Innstillinger for Foto etterfulgt av Varsler.
    1. Slå Forslag om rotering av eller på for å administrere forslag om å fikse bilder som ligger feil vei.
    2. Slå Forslag om arkivering på eller av for å administrere forslag om å arkivere bilder.