Administrer assistentkortene dine

Du kan se album- eller arkiveringsforslag, komposisjoner med mer i Assistent-delen av Google Foto-appen.

Sjekk assistenten din

I Assistent-delen av Google Foto kan du for eksempel

• se effekter som er opprettet for deg fra bildene og videoene dine
  • bli minnet om bilder som er tatt for ett eller to år siden
  • finne forslag om å legge til bilder i et album eller arkiv

Se assistentdelen

Gå til photos.google.com/assistant på en datamaskin.

Hvis du vil se flere kort, kan du ta flere bilder og videoer og deretter sikkerhetskopiere dem.

Typer assistentkort

Lagre komposisjoner

Når noe opprettes for deg, for eksempel filmer eller animasjoner, kan du lagre eller fjerne dem. Her kan du se komposisjonene du har lagret.

Sjekk om noe har blitt opprettet for deg

1. Åpne photos.google.com/assistant på en datamaskin.
  2. Se etter kort der det står «Ny film», «Nytt stilisert bilde» eller lignende.
  3. Klikk på Se komposisjoner som ikke er lagret nederst (hvis du ikke ser noe av dette, har du ingen komposisjoner du kan se på).

Legg til foreslåtte bilder i et album

Hvis det finnes nye bilder som kan ha forbindelse med et eksisterende album, kan det hende du får et assistentkort om å legge dem til i albumet.

Du kan gjennomgå bildene og albumet før du legger til noe i albumet.

Flytt bilder til arkivet

Hvis du har bilder av dokumenter, kvitteringer eller annet du ikke vil se i biblioteket ditt i Google Foto, kan det hende det vises et assistentkort for å flytte dem til arkivet.

Du kan gå gjennom bildene før du skjuler dem.

Fjern assistentkort

For å fjerne et assistentkort, klikk på Lukk Fjern.

Slutt å vise assistentkort

Hvis du ikke lenger vil se forslag, komposisjoner eller «Gjenopplev denne dagen»-kort:

1. Åpne photos.google.com/settings på en datamaskin.
  2. Klikk på Assistentkort Pil ned.
  3. Klikk på bryteren ved assistentkorttypen du ikke vil se lenger.