Je kaarten voor creaties, suggesties en herontdekking beheren

Er kunnen album- of archiefsuggesties, creaties en meer worden weergegeven in het gedeelte 'Voor jou' van de Google Foto's-app.

Met het gedeelte 'Voor jou' van Google Foto's kun je:

• Effecten vinden die voor jou zijn gemaakt op basis van je foto's en video's.
  • Herinnerd worden aan foto's van een of twee jaar geleden.
  • Suggesties vinden of foto's toevoegen aan een album of archief.
  • Ruimte vrijmaken op je apparaat als je een telefoon of tablet hebt.

Je kunt suggestiekaarten zien in de gedeelten 'Tools' en 'Voor jou' van Google Foto's.

Je creaties bekijken

In het gedeelte 'Voor jou' van Google Foto's kun je het volgende:

• Effecten vinden die voor jou zijn gemaakt op basis van je foto's en video's.
  • Herinneringen zien van foto's van de afgelopen jaren.
  1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Klik links op Voor jou Assistent.
  3. Zoek kaarten met titels als 'Nieuwe film' of 'Nieuwe gestileerde foto'.
  4. Je kunt items die voor jou zijn gemaakt, opslaan of delen. De creaties vinden die je hebt opgeslagen

Als je oude creaties wilt bekijken die je niet hebt opgeslagen, klik je onderaan op Niet-opgeslagen creaties bekijken

Als je geen creaties hebt, zijn er geen creaties beschikbaar om te bekijken.

Je suggesties bekijken

In het gedeelte 'Tools' van Google Foto's kun je het volgende doen:

• Suggesties vinden of foto's toevoegen aan een album of archief.
  • Ruimte vrijmaken op je apparaat als je een telefoon of tablet hebt.
  1. Open photos.google.com op je computer.
  2. Tik links op Tools .
  3. Je ziet wellicht suggesties om foto's te verplaatsen naar het archief of een album, of om foto's te draaien.

Als je deze niet hebt, heb je geen suggesties om te bekijken.

Een kaart verwijderen

Als je een kaart wilt verwijderen, klik je op X Verwijderen.

Kaarten uitschakelen

Ga als volgt te werk om suggesties uit te schakelen:

1. Ga op je computer naar photos.google.com/settings.
  2. Klik op Suggesties.
  3. Schakel het suggestietype uit dat je niet wilt ontvangen.