Je kaarten voor creaties, suggesties en herontdekking beheren

Er kunnen album- of archiefsuggesties, creaties en meer worden weergegeven in het gedeelte 'Voor jou' van de Google Foto's-app.

Met het gedeelte 'Voor jou' van Google Foto's kun je:

• Effecten vinden die voor jou zijn gemaakt op basis van je foto's en video's.
  • Herinnerd worden aan foto's van een of twee jaar geleden.
  • Suggesties vinden of foto's toevoegen aan een album of archief.
  • Ruimte vrijmaken op je apparaat als je een telefoon of tablet hebt.

Je creaties, suggesties en meer bekijken

Ga op je computer naar photos.google.com/foryou.

Kaarten van het type 'Voor jou'

Tip: Als je meer kaarten wilt ontvangen, maak je meer foto's en video's en maak je een back-up hiervan.

Creaties opslaan

Als er iets voor je wordt gemaakt, zoals een film of animatie, kun je dat opslaan. Bekijk hier de creaties die je hebt opgeslagen.

Controleren of er iets speciaal voor je is gemaakt

1. Ga op je computer naar photos.google.com/foryou.
  2. Zoek kaarten met titels als 'Nieuwe film' of 'Nieuwe gestileerde foto'.
  3. Klik onderaan op Niet-opgeslagen creaties bekijken
Als je deze niet hebt, heb je geen creaties om te bekijken.

Voorgestelde foto toevoegen aan een album

Als er nieuwe foto's beschikbaar zijn die bij een bestaand album zouden kunnen horen, kan er een kaart 'Voor jou' worden weergegeven om de foto's toe te voegen aan het album.

Je kunt de foto's en het album bekijken voordat je foto's toevoegt aan het album.

Foto's verplaatsen naar archief

Als je foto's van documenten, bonnen of andere items hebt die je niet wilt weergeven in de Foto's-bibliotheek, kan er een kaart 'Voor jou' worden weergegeven om ze te verplaatsen naar het archief.

Je kunt de foto's bekijken voordat je ze verbergt. Meer informatie over hoe je foto's kunt archiveren

Een kaart verwijderen

Klik op Verwijderen Verwijderen om een kaart te verwijderen.

Geen kaarten meer ontvangen

Geen suggesties, creaties of kaarten voor 'Deze dag opnieuw ontdekken' meer ontvangen:

1. Ga op je computer naar photos.google.com/settings.
  2. Klik op Suggesties.
  3. Schakel het suggestietype uit dat je niet wilt ontvangen.