Je Assistent-kaarten beheren

Er kunnen album- of archiefsuggesties, creaties en meer worden weergegeven in het Assistent-gedeelte van de Google Foto's-app.

Je Assistent controleren

In het Assistent-gedeelte van Google Foto's kun je het volgende doen:

• Effecten bekijken die voor jou zijn gemaakt op basis van je foto's en video's.
  • Herinnerd worden aan foto's van een of twee jaar geleden.
  • Suggesties vinden om foto's aan een album of archief toe te voegen.

Het Assistent-gedeelte bekijken

Ga op je computer naar photos.google.com/assistant.

Als je meer kaarten wilt zien, maak je meer foto's en video's en maak je daarvan een back-up.

Typen Assistent-kaarten

Creaties opslaan

Wanneer er iets voor je wordt gemaakt, zoals een film of animatie, kun je dat opslaan. Bekijk hier de creaties die je hebt opgeslagen.

Controleren of er iets speciaal voor je is gemaakt

1. Ga op je computer naar photos.google.com/settings.
  2. Zoek kaarten met titels als 'Nieuwe film' of 'Nieuwe gestileerde foto'.
  3. Klik onderaan op Niet-opgeslagen creaties bekijken (als er geen worden weergegeven, heb je nog geen creaties om te bekijken).

Voorgestelde foto's toevoegen aan een album

Als er nieuwe foto's beschikbaar zijn die bij een bestaand album zouden kunnen horen, kan er een Assistent-kaart worden weergegeven om de foto's toe te voegen aan het album.

Je kunt de foto's en het album bekijken voordat je foto's toevoegt aan het album.

Foto's verplaatsen naar archief

Als je foto's van documenten, betalingsbewijzen of andere items hebt die je niet wilt weergeven in de Foto's-bibliotheek, kan er een Assistent-kaart worden weergegeven om ze te verplaatsen naar het archief.

Je kunt de foto's bekijken voordat je ze verbergt.

Een Assistent-kaart verwijderen

Als je een Assistent-kaart wilt verwijderen, klik je op Sluiten Verwijderen.

Assistent-kaarten niet meer weergeven

Nieuwe suggesties, creaties of kaarten voor 'Deze dag opnieuw ontdekken' niet meer weergeven:

1. Ga op je computer naar photos.google.com/settings.
  2. Klik op Assistent-kaarten Pijl-omlaag.
  3. Klik op de schakelaar bij de Assistent-kaart die je niet meer wilt weergeven.