Ehdotuskorttien käyttö

Google Kuvat ‑sovelluksen Apuohjelmat-osiossa sinulle voidaan ehdottaa esimerkiksi kuvien arkistoimista tai siirtämistä albumiin.

Ehdotusten tarkistaminen

Vinkki: Jos haluat nähdä enemmän kortteja, kuvaa enemmän ja varmuuskopioi ottamasi kuvat ja videot.

1. Avaa Google Kuvat Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Kirjasto ja sitten Apuohjelmat .
  3. Voit saada ehdotuksia
    • lisätä kuvia albumiin
    • arkistoida kuvia
    • vapauttaa tallennustilaa laitteeltasi.

Kortin poistaminen

Voit poistaa ehdotuskortin napauttamalla Poista Poista.

Ehdotuksia koskevien ilmoitusten muuttaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat.
  2. Napauta tilin profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Kuvien asetukset ja sitten Ilmoitukset.
    1. Jos haluat muuttaa poikittain olevien kuvien korjausehdotuksia, laita Kiertoehdotukset päälle tai pois päältä.
    2. Jos haluat muuttaa kuvien arkistointiehdotuksia, laita Arkistointiehdotus päälle tai pois päältä.