Luomuksia, ehdotuksia ja muistoja sisältävien korttien hallinnointi

Google Kuvat ‑sovelluksen Sinulle-osiossa voit nähdä esimerkiksi albumi- tai arkistointiehdotuksia ja luomuksia.

Google Kuvien Sinulle-osiossa voit esimerkiksi

• katsoa, mitä tehosteita sinulle on luotu kuvistasi ja videoistasi
  • saada muistutuksia edellisenä tai sitä edellisenä vuonna ottamistasi kuvista
  • nähdä ehdotuksia kuvien lisäämisestä albumiin tai niiden arkistoinnista
  • vapauttaa tallennustilaa puhelimelta tai tabletilta.

Saatat nähdä ehdotuskortteja Google Kuvien Apuohjelmat-osioissa.

Luomusten katselu

Google Kuvien Sinulle-osiossa voit esimerkiksi

• katsoa, mitä tehosteita sinulle on luotu kuvistasi ja videoistasi
  • saada muistutuksia aiempina vuosina ottamistasi kuvista.
  1. Avaa tietokoneella photos.google.com.
  2. Klikkaa vasemmalta Sinulle Assistant.
  3. Etsi kortteja, joissa lukee esimerkiksi Uusi elokuva tai Uusi tyylitelty kuva.
  4. Voit tallentaa ja jakaa sinulle tehtyjä luomuksia. Näet tallentamasi luomukset täällä.

Voit katsoa vanhat luomukset, joita et tallentanut, valitsemalla alareunasta Näytä tallentamattomat luomukset

Jos näytöllä ei näy mitään, sinulle ei ole näytettäviä luomuksia.

Ehdotusten katsominen

Google Kuvien Apuohjelmat-osiossa voit

• nähdä ehdotuksia tai lisätä kuvia albumiin tai arkistoon.
  1. Avaa tietokoneella photos.google.com.
  2. Valitse vasemmalta Apuohjelmat .
  3. Sinulle voidaan ehdottaa kuvien kiertämistä, arkistoimista tai siirtämistä albumiin.

Jos et näe mitään näistä, sinulle ei ole ehdotuksia.

Kortin poistaminen

Voit ohittaa ja poistaa kortin klikkaamalla "x" Poista.

Korttien poistaminen käytöstä

Ehdotusten poistaminen käytöstä

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/settings.
  2. Klikkaa Ehdotukset.
  3. Ota haluamasi ehdotustyyppi pois käytöstä.