Luomuksia, ehdotuksia ja muistoja sisältävien korttien hallinnointi

Google Kuvat ‑sovelluksen Sinulle-osiossa voit nähdä esimerkiksi albumi- tai arkistointiehdotuksia ja luomuksia.

Google Kuvien Sinulle-osiossa voit esimerkiksi

• katsoa, mitä tehosteita sinulle on luotu kuvistasi ja videoistasi
  • saada muistutuksia edellisenä tai sitä edellisenä vuonna ottamistasi kuvista
  • nähdä ehdotuksia kuvien lisäämisestä albumiin tai niiden arkistoinnista
  • vapauttaa tallennustilaa puhelimelta tai tabletilta.

Luomusten, ehdotusten ja muiden kohteiden tarkistaminen

Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/foryou.

Sinulle-korttityypit

Vinkki: Jos haluat nähdä enemmän kortteja, kuvaa enemmän ja varmuuskopioi kuvat ja videot.

Luomuksien tallentaminen

Voit tallentaa sinulle luotuja elokuvia, animaatioita ja muita luomuksia. Näet tallentamasi luomukset täältä.

Sinulle luotujen kohteiden tarkistaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/foryou.
  2. Etsi kortteja, joissa lukee esimerkiksi Uusi elokuva tai Uusi tyylitelty kuva.
  3. Klikkaa alareunasta Näytä tallentamattomat luomukset
Jos et näe mitään näistä, sinulla ei ole näytettäviä luomuksia.

Ehdotettujen kuvien lisääminen albumiin

Jos sinulla on uusia kuvia, jotka saattavat liittyä olemassa olevaan albumiin, Sinulle-kortti saattaa neuvoa sinua lisäämään ne albumiin.

Voit tarkistaa kuvat ja albumin ennen kuin lisäät kuvat albumiin.

Kuvien siirtäminen arkistoon

Jos sinulla on kuvia dokumenteista, kuiteista tai mistä tahansa, mitä et halua nähdä kuvakirjastossasi, Sinulle-kortti saattaa neuvoa sinua siirtämään ne arkistoon.

Voit tarkistaa kuvat ennen niiden piilottamista. Lue lisää kuvien arkistoimisesta.

Kortin poistaminen

Voit poistaa kortin klikkaamalla Poista Poista.

Korttien näkymisen estäminen

Voit estää ehdotusten, luomusten tai Koe tämä päivä uudelleen ‑korttien näkymisen seuraavasti:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com/settings.
  2. Klikkaa Ehdotukset.
  3. Ota haluamasi ehdotustyyppi pois käytöstä.