Administrer dine forslagskort

Du ser muligvis forslagskort i sektionen Værktøjer i Google Fotos.

Se dine forslag

I sektionen "Værktøjer" i Google Fotos kan du:

• Finde forslag eller føje billeder til et album eller arkiv.
  1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Vælg Værktøjer .
  3. Du har muligvis forslag til at flytte billeder til arkivet, flytte billeder til et album eller at rotere billeder.

Hvis du ikke har nogen af disse, kan du ikke se nogen forslag.

Tip! Gå til photos.google.com/managelibrary på din computer for at se dine forslag.

Fjern et kort

Hvis du vil fjerne et kort, skal du klikke på "x" for at afvise det Fjern.

Deaktiver kort

Sådan deaktiverer du forslag:

1. Gå til photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Forslag.
  3. Deaktiver den forslagstype, du ikke vil se.