Administrer dine assistentkort

Du kan muligvis se album eller arkivere forsalg, indhold og meget mere via sektionen Assistent i Google Fotos-appen.

Tjek din assistent

Via sektionen "Assistent" i Google Fotos kan du for eksempel gøre følgende:

• Se effekter, der er oprettet til dig ud fra dine billeder og videoer.
  • Få påmindelser om billeder fra 1 eller 2 år siden.
  • Finde forslag til at føje billeder til et album eller arkiv.

Se assistentsektionen

Gå til photos.google.com/assistant på din computer.

Hvis du vil se flere kort, kan du prøve at tage flere billeder og optage flere videoer for derefter at sikkerhedskopiere dem.

Typer af assistentkort

Gem indhold

Når der er blevet oprettet indhold til dig, som for eksempel en film eller en animation, kan du gemme det. Se det indhold, du har gemt, her.

Tjek, om der er blevet oprettet indhold til dig

1. Åbn photos.google.com/assistant på din computer.
  2. Kig efter kort, som eksempelvis har teksten "Ny film" eller "Nyt stiliseret foto".
  3. Klik på Se indhold, der ikke er gemt forneden (hvis du ikke kan se noget af det, har du intet indhold at se).

Føj foreslåede billeder til et album

Hvis der der nye billeder, som eventuelt relaterer til et eksisterende album, får du muligvis et assistentkort, som du kan føje til albummet.

Du kan se billederne og albummet, inden du føjer til albummet.

Flyt billeder til arkivet

Hvis du har billeder af dokumenter, kvitteringer eller andet, som du ikke vil se i din Fotos-samling, kan du muligvis få et assistentkort til at flytte dem til arkivet.

Du kan se billederne, inden du skjuler dem.

Fjern et assistentkort

Klik på Luk Fjern for at fjerne et assistentkort.

Stop med at se assistentkort

Sådan stopper du med at se kort med forslag, indhold eller "Genoplev denne dag":

1. Åbn photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Assistentkort Pil ned.
  3. Klik på kontakten på det assistentkort, du vil stoppe med at se.