Administrer dine kreationer samt forslag, og genoplev kort

Du kan muligvis se album eller forslag til arkivering, kreationer og meget andet i sektionen "Til dig" i Google Fotos-appen.

Med sektionen "Til dig" i Google Fotos kan du:

• Finde effekter, der er oprettet til dig ud fra dine billeder og videoer.
  • Få påmindelser om billeder fra 1 eller 2 år siden.
  • Finde forslag eller føje billeder til et album eller arkiv.
  • Frigøre plads på din enhed, hvis du har en telefon eller tablet.

Du ser muligvis forslagskort i sektionen Værktøjer i Google Fotos.

Tjek dine kreationer

I sektionen "Til dig" i Google Fotos kan du:

• Finde effekter, der er oprettet til dig ud fra dine billeder og videoer.
  • Blive mindet om billeder fra tidligere år.
  1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Ude til venstre skal du klikke på Til dig Assistent.
  3. Kig efter kort, som eksempelvis har teksten "Ny film" eller "Nyt stiliseret billede".
  4. Du kan gemme eller dele ting, der er oprettet til dig. Find kreationer, du har gemt.

Klik på Se ikke-gemte kreationer nederst for at se gamle kreationer, du ikke har gemt.

Hvis du ingen kreationer har, kan du ikke se nogen.

Se dine forslag

I sektionen "Værktøjer" i Google Fotos kan du:

• Finde forslag eller føje billeder til et album eller arkiv.
  1. Åbn photos.google.com på din computer.
  2. Vælg Værktøjer  ude til venstre.
  3. Du har muligvis forslag til at flytte billeder til arkivet, flytte billeder til et album eller at rotere billeder.

Hvis du ikke har nogen af disse, kan du ikke se nogen forslag.

Fjern et kort

Hvis du vil fjerne et kort, skal du klikke på "x" for at afvise det Fjern.

Deaktiver kort

Sådan deaktiverer du forslag:

1. Gå til photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Forslag.
  3. Deaktiver den forslagstype, du ikke vil se.