Administrer dine kreationer samt forslag, og genoplev kort

Du kan muligvis se album eller forslag til arkivering, kreationer og meget andet i sektionen "Til dig" i Google Fotos-appen.

Med sektionen "Til dig" i Google Fotos kan du:

• Finde effekter, der er oprettet til dig ud fra dine billeder og videoer.
  • Få påmindelser om billeder fra 1 eller 2 år siden.
  • Finde forslag eller føje billeder til et album eller arkiv.
  • Frigøre plads på din enhed, hvis du har en telefon eller tablet.

Tjek dine kreationer, forslag og andet

Gå til fotos.google.com/foryou på din computer.

Typer "Til dig"-kort

Tip! Hvis du vil se flere kort, kan du prøve at tage flere billeder og optage flere videoer for derefter at sikkerhedskopiere dem.

Gem kreationer

Når der er oprettet noget til dig som f.eks. en film eller en animation, kan du gemme den. Her kan du finde de kreationer, du har gemt.

Tjek, om der er oprettet noget til dig

1. Gå til fotos.google.com/foryou på din computer.
  2. Kig efter kort, som eksempelvis har teksten "Ny film" eller "Nyt stiliseret billede".
  3. Klik på Se ikke-gemte kreationer forneden.
Hvis du ikke har nogen af disse, er der ingen kreationer at se.

Føj et foreslået billede til et album

Hvis der er nye billeder, som kan være relateret til et eksisterende album, får du muligvis et "Til dig"-kort om at føje dem til albummet.

Du kan se billederne og albummet, inden du føjer til albummet.

Flyt fotos til arkivet

Hvis du har billeder af dokumenter, kvitteringer eller andet, som du ikke vil se i din Fotos-samling, får du muligvis et "Til dig"-kort om at flytte dem til arkivet.

Du kan se billederne, inden du skjuler dem. Få flere oplysninger om, hvordan du arkiverer billeder.

Fjern et kort

Klik på Fjern Fjern for at fjerne et kort.

Stop med at få kort

Stop med at se kort med forslag, kreationer eller "Genoplev denne dag":

1. Gå til photos.google.com/settings på din computer.
  2. Klik på Forslag.
  3. Deaktiver den forslagstype, du ikke vil se.