Administrer dine forslagskort

Du får muligvis forslag til album eller arkivering og meget andet i sektionen Værktøjer i Google Fotos-appen.

Tjek dine forslag

Tip! Du kan få flere kort ved at tage flere billeder samt videoer og sikkerhedskopiere dem.

1. Åbn Google Fotos Fotos på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Forneden skal du trykke på Samling og så Værktøjer .
  3. Du finder muligvis også forslag om at:
    1. Føje billeder til et album
    2. Flytte billeder til arkivet
    3. Frigør plads på din enhed

Du bestemmer, om du vil acceptere eller afvise disse forslag.

Fjern et kort

Tryk på Fjern Fjern for at fjerne et forslagskort.

Administrer notifikationer om dine forslag

1. Åbn appen Google Fotos Fotos.
  2. Tryk på din kontos profilbillede eller forbogstav og så Indstillinger for Fotos og så Notifikationer.
    1. Aktivér eller deaktiver Foreslåede rotationer for at administrere forslag om at rette billeder på langs.
    2. Aktivér eller deaktiver Foreslået til arkiv for at administrere forslag om arkivering af billeder.