Gestionar les targetes de suggeriments

Pots rebre suggeriments per afegir fotos a un àlbum o a un arxiu, i més coses, a la secció Utilitats de l'aplicació Google Fotos.

Consultar els suggeriments

Consell: per rebre més targetes, fes més fotos i vídeos i crea'n una còpia de seguretat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Google Fotos Fotos.
  2. A la part inferior, toca Biblioteca i després Utilitats .
  3. Pots trobar suggeriments per fer el següent:
    1. Afegir fotos a un àlbum.
    2. Moure fotos a l'arxiu.
    3. Alliberar espai al dispositiu.

Pots controlar si vols acceptar o ignorar aquests suggeriments.

Suprimir una targeta

Per suprimir una targeta de suggeriments, toca Suprimeix Suprimeix.

Gestionar les notificacions dels suggeriments

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca la foto o inicial de perfil del teu compte i després Configuració de Fotos i després Notificacions.
    1. Si vols gestionar els suggeriments per corregir les fotos que estan girades, activa o desactiva l'opció Rotacions suggerides.
    2. Si vols gestionar els suggeriments per arxivar fotos, activa o desactiva l'opció Arxivaments suggerits.