Teemme muutoksia Google Kuvien ominaisuuksien saatavuuteen 15.5.2024 alkaen. Muutokset tulevat voimaan asteittain tulevina kuukausina. Katso tulevat muutokset tästä artikkelista tai lue niistä lisää Kuvat-yhteisöstä.

Google Kuvien ominaisuudet Pixel-laitteilla

Tärkeää: Jos varmuuskopiointi on päällä, muokkaukset synkronoituvat Google Kuvat ‐tilille. Joidenkin ominaisuuksien käyttö edellyttää, että varmuuskopiointi on päällä. Lue lisää kuvien ja videoiden varmuuskopioinnista.

Jos sinulla on Pixel-puhelin, voit saada Google Kuvissa käyttöön lisäominaisuuksia, kuten Magic Editorin. Jos jotain muokkausominaisuutta ei ole mainittu tässä, se on saatavilla kaikille Google Kuvien käyttäjille. Lue lisää muista ominaisuuksista.

Vinkki: Jos etsit Chromebook Plus ‐muokkausominaisuuksia, lue lisää Kuvien Android-sovelluksesta ChromeOS:ssä.

Magic Editorin käyttö

Tärkeää:
  • Laitteessa on oltava 64-bittinen piirisarja, vähintään 4 Gt RAM-muistia ja Android 8.0 tai uudempi.
  • Ominaisuus on vielä kokeellinen, eikä se välttämättä aina toimi odotetusti.
Voit siirtyä kuvassa tai poistaa sen osia sekä käyttää kontekstin mukaisia esiasetuksia, kuten "Pilvetön taivas" tai "Auringonlasku".

Kuvan muokkaaminen Magic Editorilla

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Pixel-laitteella.
  2. Napauta kuvaa, jota haluat muokata.
  3. Napauta Muokkaa Säädä äänenvoimakkuutta ja sitten Magic Editor Magic Editor.

Kontekstin mukaisten esiasetusten käyttäminen

1. Kun olet Magic Editor ‐tilassa, napauta Esiasetus Edit Fix Auto.
  2. Valitse jokin esiasetus.
  3. Voit selata vaihtoehtoja pyyhkäisemällä vasemmalle.
  4. Napauta valintamerkkiä Done.
  5. Jos haluat jatkaa kuvan muokkaamista, toista vaiheet 1–3.
  6. Kun olet valmis, napauta Tallenna kopio.
Vinkki: Esiasetusvaihtoehdot riippuvat kuvasta. Kaikki vaihtoehdot eivät ole käytettävissä yhtä aikaa.

Kuvan osan siirtäminen ja poistaminen tai sen koon muuttaminen

1. Kun olet Magic Editor ‐tilassa, valitse kuvan osa napauttamalla sitä, piirtämällä ympyrä sen ympärille tai pyyhkäisemällä sitä.
    • Lähennä parantaaksesi tarkkuutta.
    • Voit siirtää valittua osaa koskettamalla sitä pitkään ja vetämällä sen haluamallesi alueelle.
    • Muuta valitun osan kokoa koskettamalla sitä pitkään ja nipistämällä sitä kahdella sormella.
    • Poista valinta napauttamalla Poista.
  2. Ota muokkaus käyttöön napauttamalla valintamerkkiä Done.
  3. Jos haluat jatkaa kuvan muokkaamista, toista vaiheet 1–2.
  4. Kun olet valmis, napauta Tallenna kopio.
Vinkki: Magic Editorilla voi mennä hetki kuvavaihtoehtojen generoimiseen.

Muut Kuvien ominaisuudet Pixel-laitteilla

Paras otos
Tärkeää: Ominaisuus on käytettävissä vain Pixel 8:lla ja Pixel 8 Prolla.
"Paras otos" ‐toiminto yhdistää samankaltaiset ryhmäkuvat yhdeksi kuvaksi, jossa jokainen on parhaimmillaan. Voit valita kaikille parhaan ilmeen ja luoda oman parhaan otoksen. Lue lisää kuvien muokkaamisesta Pixel-puhelimella.
Video Boost
Tärkeää: Ominaisuus on saatavilla vain Pixel 8 Prossa.
Pixel-kameralla voi kuvata videoita, joiden valaistus, värit ja yksityiskohdat ovat paremmat. Kun Video Boost on päällä, myös yönäkymävideo on käytettävissä. Lue lisää Video Boostin käytöstä Pixel-puhelimella.
Audio Magic Eraser
Tärkeää: Ominaisuus on käytettävissä vain Pixel 8:lla ja Pixel 8 Prolla.
Ei-toivotut äänet voivat olla häiritseviä videossa. Audio Magic Eraser hyödyntää Googlen tekoälyä ja vähentää häiritseviä ääniä muutamalla napautuksella. Lue lisää videoiden muokkaamisesta Pixel-puhelimella.