A partir del 15 de maig de 2024, començarem a fer canvis en la disponibilitat de les funcions de Google Fotos. Aquestes modificacions s'implementaran durant els pròxims mesos. Pots consultar els canvis futurs en aquest article o visitar la comunitat de Fotos per obtenir més informació sobre les modificacions que es duran a terme.

Sobre les funcions de Google Fotos per a dispositius Pixel

Important: si tens activada la còpia de seguretat, els canvis que facis se sincronitzaran amb el teu compte de Google Fotos. Per utilitzar algunes funcions, has de tenir la còpia de seguretat activada. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les fotos i dels vídeos.

Si ets usuari de Pixel, pots obtenir més funcions a Google Fotos, com ara l'Editor màgic. Si una funció d'edició no figura en aquesta llista, vol dir que està disponible per a tots els usuaris de Google Fotos. Obtén informació sobre altres funcions.

Consell: si estàs cercant les teves funcions d'edició per a Chromebook Plus, obtén més informació sobre l'aplicació Fotos d'Android per a ChromeOS.

Utilitzar l'Editor màgic

Important:
  • El dispositiu ha de tenir un joc de xips de 64 bits amb 4 GB de RAM com a mínim i Android 8.0 (o una versió posterior).
  • Aquesta funció és experimental i és possible que no sempre funcioni de la manera prevista.
Pots desplaçar-te per una foto o esborrar-ne parts i aplicar-hi valors predefinits contextuals, com ara "Cel" o "Hora màgica".

Editar una foto amb l'Editor màgic

1. Al dispositiu Pixel, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca la foto que vols editar.
  3. Toca Edita Ajusta el volum i, a continuació, Editor màgic Magic Editor.

Aplicar valors predefinits contextuals

1. Quan estiguis en el mode d'Editor màgic, toca Valors predefinits Edit Fix Auto.
  2. Selecciona un valor predefinit.
  3. Per desplaçar-te per les opcions, llisca cap a l'esquerra.
  4. Toca la marca de verificació Done.
  5. Si vols continuar editant la foto, repeteix els passos 1, 2 i 3.
  6. Quan hagis acabat d'editar-la, toca Desa una còpia.
Consell: les opcions de valors predefinits depenen de la foto. No estan totes disponibles alhora.

Moure o esborrar una part de la foto, o canviar-ne la mida

1. Quan estiguis en el mode d'Editor màgic, toca la foto, dibuixa-hi un cercle al voltant o passa-hi el pinzell per sobre per seleccionar una part de la foto.
    • Amplia per millorar la precisió.
    • Per moure la selecció, mantén-la premuda i arrossega-la fins a l'àrea que vulguis.
    • Per canviar la mida de la selecció, mantén-la premuda i pinça-la amb dos dits.
    • Per suprimir la selecció, toca Esborra.
  2. Per aplicar el canvi, toca la marca de verificació Done.
  3. Si vols continuar editant la foto, repeteix els passos 1 i 2.
  4. Quan hagis acabat d'editar-la, toca Desa una còpia.
Consell: és possible que l'Editor màgic tardi un moment a generar les opcions de la foto.

Altres funcions de Fotos per a dispositius Pixel

Millor imatge
Important: aquesta funció només està disponible a Pixel 8 i Pixel 8 Pro.
La funció Millor imatge combina fotos similars per crear-ne una de sola en què tothom surti bé. Pots triar les teves expressions preferides per a tothom i crear la teva millor imatge. Obtén informació sobre com pots editar una foto en un telèfon Pixel.
Optimització de vídeo
Important: aquesta funció només està disponible a Pixel 8 Pro.
Pots capturar vídeos a la càmera Pixel amb millor il·luminació, colors i detalls. La funció Optimització de vídeo també activa la funció Vídeo amb visió nocturna. Obtén informació sobre com pots utilitzar l'optimització de vídeo en un telèfon Pixel.
Goma màgica per a àudio
Important: aquesta funció només està disponible a Pixel 8 i Pixel 8 Pro.
Els sons no desitjats poden molestar als vídeos. La funció Goma màgica per a àudio utilitza la IA de Google per reduir amb uns pocs tocs els sons que distreuen. Obtén informació sobre com pots editar un vídeo en un telèfon Pixel.