Del Google Foto med andre apper via bildevelgeren

Viktig: Du må ha Android 13 eller nyere for å bruke denne funksjonen.

Du kan dele bildene og videoene dine fra Google Foto med andre apper på Android ved å bruke bildevelgeren. Finn ut mer om bruk av bildevelgeren.

Administrer tilgangen til Google Foto i bildevelgeren

Viktig: Når du gir Google Foto tillatelse til å gi en app tilgang til bildene og videoene dine, gir du også Google Foto tillatelse til å dele sikkerhetskopierte bilder og videoer med denne appen. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer bilder og videoer.

Du kan dele bilder og videoer du sikkerhetskopierer fra Google Foto, i bildevelgeren. Slik angir du Google Foto som nettskyleverandør:

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Øverst trykker du på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din.
  3. Trykk på Innstillinger for Foto og så Apper og enheter og så Tilgang til Google Foto.
  4. Trykk på Bildevelger.
  5. Velg Tillat eller Ikke tillat.

Tips: Hvis du er logget på flere Google-kontoer i Foto, kan du velge hvilken konto bildevelgeren skal ha tilgang til.