Compartir Google Fotos amb altres aplicacions mitjançant el selector de fotos

Important: per utilitzar aquesta funció, has de tenir Android 13 o una versió posterior.

Tens l'opció de compartir les fotos i els vídeos de Google Fotos amb altres aplicacions d'Android mitjançant el selector de fotos. Obtén més informació sobre com pots utilitzar el selector de fotos.

Gestionar l'accés a Google Fotos al selector de fotos

Important: en permetre que Google Fotos concedeixi accés a una aplicació a les teves fotos i vídeos, dones permís a Google Fotos per compartir amb l'aplicació en qüestió les fotos i els vídeos dels quals hagis creat una còpia de seguretat. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de fotos i vídeos.

Pots compartir les fotos i els vídeos dels quals hagis creat una còpia de seguretat des de Google Fotos al selector de fotos. Per definir Google Fotos com el proveïdor de serveis al núvol:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part superior, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toca Configuració de Fotos i, a continuació, Aplicacions i dispositius i, a continuació, Accés a Google Fotos.
  4. Toca Selector de fotos.
  5. Selecciona Permet o No permetis.

Consell: si tens la sessió iniciada en diversos Comptes de Google a Fotos, pots triar a quin compte tindrà accés el selector de fotos.