Sorter dokumenter i album

Du kan bruke Google Foto til å automatisk sortere dokumenter i nyttige album, for eksempel Skjermdumper, ID-papirer, Kvitteringer og Arrangementer.

Finn automatiske dokumentalbumer

1. Åpne Google Foto-appen Foto på Android-enheten.
  2. Trykk på Søk nederst.
  3. Sveip ned til «Dokumenter».
  4. Trykk på Se alle.

Tips: Hvis du ikke finner automatiske fotoalbum, kan du gjøre følgende:

Slå Automatisk arkivering av eller på

Viktig: Bildets alder regnes fra datoen det ble opprettet – ikke fra datoen det ble delt.

Med Automatisk arkivering blir dokumentbilder eldre enn 30 dager skjult fra bildevisningen, slik at de bare er tilgjengelige i automatiske dokumentalbumer. Arkiverte elementer forblir arkivert, selv om du slår av Automatisk arkivering. Finn ut hvordan du henter elementer fra arkivet.

Slik slår du Automatisk arkivering av eller på:

1. Åpne Google Foto-appen Foto på Android-enheten.
  2. Trykk på Søk nederst.
  3. Sveip ned til «Dokumenter».
  4. Trykk på en kategori.
  5. Slå Arkiver etter 30 dager av eller på.

Tips: For å arkivere enkeltbilder fra et album manuelt, trykk og hold på et bilde for å velge det, og trykk deretter på Mer Mer og så Flytt til arkivet.