Dokumenttien lajittelu hyödyllisiin albumeihin

Google Kuvien avulla voit lajitella dokumentit automaattisesti hyödyllisiin albumeihin, kuten kuvakaappauksiin, henkilötodistuksiin, kuitteihin ja tapahtumatietoihin.

Automaattisten dokumenttialbumien hakeminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Haku .
  3. Pyyhkäise alas Dokumentit-kohtaan.
  4. Napauta Näytä kaikki.

Vinkki: Jos et löydä automaattisia valokuva-albumeita, voit tehdä näin:

Automaattisen arkistoinnin laittaminen päälle tai pois päältä

Tärkeää: Kuvan ikä lasketaan sen luontipäivästä, ei jakamishetkestä.

Kun laitat automaattisen arkistoinnin päälle, yli 30 päivää vanhat dokumenttien kuvat piilotetaan Kuvat-näkymästä, ja ne näkyvät vain automaattisissa dokumenttialbumeissa. Jos laitat automaattisen arkistoinnin pois päältä, aiemmin arkistoidut kuvat pysyvät arkistossa. Lue lisää kuvien poistamisesta arkistosta.

Näin laitat automaattisen arkistoinnin päälle tai pois päältä:

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Haku .
  3. Pyyhkäise alas Dokumentit-kohtaan.
  4. Valitse kategoria.
  5. Laita Arkistoi 30 päivän jälkeen päälle tai pois päältä.

Vinkki: Jos haluat arkistoida yksittäisiä kuvia albumista manuaalisesti, valitse kuva koskettamalla sitä pitkään ja napauta Lisää Lisää ja sitten Siirrä arkistoon.