Sortér dine dokumenter i nyttige album

Du kan bruge Google Fotos til automatisk at sortere dine dokumenter i relevante album som f.eks. screenshots, id, kvitteringer og oplysninger om begivenheder.

Find dine automatiske billedalbum til dokumenter

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Søg forneden.
  3. Stryg ned til "Dokumenter".
  4. Tryk på Se alle.

Tip! Hvis du ikke kan finde automatiske billedalbum, kan du:

Aktivér eller deaktiver automatisk arkivering

Vigtigt! Dit billedes alder tælles fra den dato, hvor det blev oprettet, og ikke ud fra tidspunktet for delingen af det.

Når du aktiverer automatisk arkivering, skjules billeder af dine dokumenter, som er ældre end 30 dage, fra din Fotos-visning, og de er kun tilgængelige i dine dokumenters automatiske album. Hvis du slår automatisk arkivering fra, er alle tidligere arkiverede elementer fortsat arkiveret. Se, hvordan du fjerner elementer fra arkivet.

Sådan slår du automatisk arkivering til eller fra:

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din Android-enhed.
  2. Tryk på Søg forneden.
  3. Stryg ned til "Dokumenter".
  4. Tryk på en kategori.
  5. Aktivér eller deaktiver Arkivér efter 30 dage.

Tip! Du kan arkivere individuelle billeder fra et album manuelt ved at holde fingeren nede på billedet for at vælge det og trykke på Mere Mere og derefter Flyt til arkiv.