Ordenar els documents en àlbums útils

Pots utilitzar Google Fotos per ordenar automàticament els documents en àlbums útils, com ara captures de pantalla, documents d'identitat, rebuts i informació d'esdeveniments.

Cercar àlbums de fotos automàtics de documents

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part inferior, toca Cerca .
  3. Llisca cap avall fins a "Documents".
  4. Toca Mostra-ho tot.

Consell: és possible que no trobis els àlbums de fotos automàtics. Si és el cas, pots:

Activar o desactivar l'arxivament automàtic

Important: l'antiguitat de la foto es compta a partir de la data en què es va crear, no en què es va compartir.

Si actives l'arxivament automàtic, les fotos dels teus documents que tinguin més de 30 dies d'antiguitat s'amagaran de la visualització Fotos i només estaran disponibles als àlbums automàtics dels documents. Si desactives l'arxivament automàtic, els elements arxivats abans continuaran arxivats. Obtén informació sobre com pots treure elements de l'arxiu.

Per activar o desactivar l'arxivament automàtic:

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. A la part inferior, toca Cerca .
  3. Llisca cap avall fins a "Documents".
  4. Toca una categoria.
  5. Activa o desactiva l'opció Arxiva al cap de 30 dies.

Consell: per arxivar manualment fotos concretes d'un àlbum, mantén-les premudes per seleccionar-les i toca Més Més i, a continuació, Mou a l'arxiu.