Läs mer om HDR-foton (High Dynamic Range)

Med HDR (High Dynamic Range) kan du ta foton med fler detaljer som mer liknar det som människoögat ser i den verkliga världen. Denna detaljnivå är kanske inte möjlig för SDR-foton (Standard Dynamic Range). HDR fångar fler detaljer i de mörkaste och ljusaste delarna och skapar mer autentiska foton.

Du behöver en kompatibel enhet för att kunna visa foton i HDR. Det går att visa HDR-foton på skärmar med en ljusstyrka på över 1 000 nit. Kontrollera enhetens kompatibilitet i specifikationerna.

Viktigt! Google Foto har stöd för Ultra HDR-bildformat.

Visa dina foton i HDR

Viktigt! Om dina utvalda minnen är tillgängliga i HDR visas de i HDR i snurran med utvalda minnen överst på skärmen. Läs mer om utvalda minnen.

Alla foton och videor visas som miniatyrer i SDR i huvudfotorutnätet. Så här visar du foton som har tagits med HDR med alla detaljer:

1. Öppna photos.google.com på datorn.
  2. Klicka på önskat foto.

Tips! Vissa foton visas fortfarande i SDR. Ta reda på varför vissa bilder inte visas i HDR.

Läs mer om HDR-foton

Ta reda på varför vissa bilder inte visas i HDR
  • Foton som har tagits i SDR visas alltid i SDR.
  • Om din enhet och skärm inte har stöd för HDR visas de här bilderna i SDR.

Tips! Om ditt foto ser annorlunda ut på webben än på andra enheter kan du testa att slå på HDR-inställningen i systemets skärminställningar.

Ta reda på hur säkerhetskopiering fungerar för HDR-foton
Du kan säkerhetskopiera HDR-foton från datorn. Säkerhetskopierade foton behåller HDR-inställningar för säkerhetskopiering i alla kvaliteter. Läs mer om att säkerhetskopiera foton och videor.
Läs mer om vad som händer när du redigerar HDR-foton

Om du redigerar att HDR-foto kan fotot förbli i HDR när du sparar ändringarna.

Tips! Det går enbart att redigera HDR-foton på vissa sätt. Om en redigering gör att ett foto förlorar HDR-inställningar sparas det redigerade HDR-fotot som SDR.

Läs mer om att redigera foton.

Läs mer om vad som händer med HDR-foton i skapade objekt som videor med höjdpunkter

Om du väljer en blandning av foton eller videor i HDR och SDR:

• Redigeraren för video med höjdpunkter visas och använder dina val som SDR.
  • Videon med höjdpunkter sparas som SDR.

Tips! Vissa skapade objekt är inte tillgängliga i HDR. Läs mer om skapade objekt.