Finn ut mer om HDR-bilder (høyt dynamisk omfang)

Med HDR (høyt dynamisk omfang) kan du ta bilder med flere detaljer, slik at de ser mer ut som det vi mennesker oppfatter i den virkelige verden. Dette detaljnivået er kanskje ikke mulig i bilder med standard dynamisk omfang (SDR). HDR-bilder fanger inn flere av detaljene i det mørkeste mørket og det lyseste lyset, slik at du får mer virkelighetstro bilder.

For å vise bilder i HDR må du ha en kompatibel enhet. HDR-bilder er kan vises på skjermer med en lysstyrke på mer enn 1000 nit. Sjekk enhetsspesifikasjonene for kompatibilitet.

Viktig: Google Foto støtter bildeformatet Ultra HDR.

Vis bildene dine i HDR

Viktig: Hvis de fremhevede minnene er tilgjengelige i HDR, vises de i HDR i karusellen for fremhevede minner øverst på skjermen. Finn ut mer om fremhevede minner.

I hovedrutenettet for bilder vises alle bilder og videoer som miniatyrbilder i SDR. Slik viser du bilder tatt med HDR med alle detaljene:

1. Åpne photos.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på bildet du vil se.

Tips: Noen bilder vises fortsatt i SDR. Lær mer om hvorfor noen bilder ikke vises i HDR.

Finn ut mer om HDR-bilder

Lær mer om hvorfor noen bilder ikke vises i HDR
  • Bilder som tas i SDR, vises alltid i SDR.
  • Hvis enheten og skjermen ikke støtter HDR, vises disse bildene i SDR.

Tips: Hvis bildet ditt ser annerledes ut på nettet enn på andre enheter, kan du prøve å slå på HDR-innstillingen i systemets skjerminnstillinger.

Lær hvordan sikkerhetskopiering fungerer for HDR-bilder
Du kan sikkerhetskopiere HDR-bilder fra datamaskiner. Sikkerhetskopierte bilder beholder HDR-innstillingene i uavhengig av kvaliteten på sikkerhetskopien. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer bilder og videoer.
Finn ut hva som skjer når du redigerer HDR-bilder

Hvis du redigerer et HDR-bilde, kan bildet forbli i HDR når du lagrer endringene.

Tips: Bare enkelte endringer av HDR-bilder støttes. Hvis en redigering fører til at et bilde mister HDR-innstillingene, blir det redigerte HDR-bildet lagret som SDR.

Finn ut hvordan du redigerer bilder.

Finn ut hva som skjer med HDR-bilder i komposisjoner, for eksempel videoer av minner

Hvis du velger en blanding av HDR- og SDR-bilder eller -videoer:

• Verktøyet for redigering av videoer av minner bruker og viser alle elementene som SDR.
  • Den fremhevede videoen lagres som SDR.

Tips: Enkelte komposisjoner er ikke tilgjengelige i HDR. Finn ut mer om komposisjoner.