Lisätietoja suuren dynaamisen alueen (HDR) kuvista

Korkean dynaamisen alueen kuvat ovat niin yksityiskohtaisia, että ne vastaavat ihmisen näköhavaintoa maailmasta. Tämän tason tarkkuus ei välttämättä ole mahdollista tavallisissa dynaamisen alueen (SDR) kuvissa. HDR-kuvat tallentavat enemmän yksityiskohtia myös pimeissä ja kirkkaissa alueissa, jotta kuvat ovat entistä realistisempia.

HDR-kuvien katseluun tarvitset yhteensopivan laitteen. HDR-kuvia voi käyttää näytöillä, joiden kirkkaus on yli 1 000 nitiä. Tarkista yhteensopivuus laitteesi teknisistä tiedoista.

Tärkeää: Google Kuvat tukee Ultra HDR ‐kuvamuotoa.

Kuvien näyttäminen HDR-tilassa

Tärkeää: Jos parhaat muistot ovat saatavilla HDR-muodossa, ne näkyvät HDR-tilassa näytön yläreunassa olevassa suositeltujen muistojen karusellissa. Lue lisää suositelluista muistoista.

Pääkuvaruudukossa kaikki kuvat ja videot näkyvät pikkukuvina SDR-tilassa. Näin voit näyttää HDR:llä otettuja kuvia täydessä tarkkuudessa:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen photos.google.com.
  2. Klikkaa haluamaasi kuvaa.

Vinkki: Jotkin kuvat näkyvät edelleen SDR-tilassa. Miksi kaikki kuvat eivät näy HDR-tilassa?

Lue lisää HDR-kuvista

Miksi kaikki kuvat eivät näy HDR-tilassa?
  • SDR-tilassa otetut kuvat näkyvät aina SDR-tilassa.
  • Jos laite ja näyttö eivät tue HDR:ää, myös HDR-kuvat näkyvät SDR-tilassa.

Vinkki: Jos kuvasi näyttävät erilaiselta verkossa kuin muilla laitteilla, kokeile laittaa HDR-asetus päälle järjestelmän näyttöasetuksista.

HDR-kuvien varmuuskopiointi
Voit varmuuskopioida HDR-kuvia tietokoneella. Varmuuskopioiduissa kuvissa HDR-asetukset säilyvät varmuuskopiointilaadusta riippumatta. Lue lisää valokuvien ja videoiden varmuuskopioimisesta.
Mitä tapahtuu, kun muokkaat HDR-kuvia

Jos muokkaat HDR-kuvaa, kuva voi pysyä HDR-tilassa, kun tallennat muutokset.

Vinkki: Vain joitakin HDR-kuvien muokkauksia tuetaan. Jos kuva menettää HDR-asetukset muokkauksen vuoksi, muokatut HDR-kuvat tallennetaan SDR-tilassa.

Lue lisää kuvien muokkaamisesta.

Mitä HDR-kuville tapahtuu highlight-videoissa ja muissa luomuksissa

Jos valitset sekä HDR- että SDR-kuvia tai ‐videoita:

• Highlight-videoeditori näyttää valintasi ja käyttää niitä SDR-tilassa.
  • Highlight-video tallennetaan SDR-muodossa.

Vinkki: Kaikki luomukset eivät ole saatavilla HDR-laatuisina. Lue lisää luomuksista.