Informació sobre les fotos en alt rang dinàmic (HDR)

Amb l'alt rang dinàmic (HDR), pots capturar fotos amb detalls addicionals que s'acosten més al que la vista humana percep al món real. És possible que aquest nivell de detall no sigui possible a les fotos en rang dinàmic estàndard (SDR). Les fotos en HDR capturen més detalls a les zones més fosques i a les més brillants per crear fotos que són més autèntiques.

Per mostrar les fotos en HDR, necessites un dispositiu compatible. Les fotos en HDR es poden veure a les pantalles amb més de 1.000 nits de brillantor. Consulta les especificacions del dispositiu per comprovar-ne la compatibilitat.

Important: Google Fotos admet el format d'imatge Ultra HDR.

Mostrar fotos en HDR

Important: si els teus records destacats estan disponibles en alt rang dinàmic (HDR), es mostraran en aquesta tecnologia al carrusel de records destacats que hi ha a la part superior de la pantalla. Obtén més informació sobre els records destacats.

A la quadrícula de fotos principal, totes les fotos i els vídeos es mostren com a miniatures en rang dinàmic estàndard (SDR). Per mostrar amb tots els detalls les fotos fetes amb HDR:

1. A l'ordinador, ves a photos.google.com.
  2. Fes clic a la foto que vulguis.

Consell: algunes fotos es continuaran mostrant en SDR. Entén per què algunes imatges no es mostren en HDR.

Més informació sobre les fotos en HDR

Entendre per què algunes imatges no es mostren en HDR
  • Les fotos fetes en SDR sempre es mostren en SDR.
  • Si el teu dispositiu i la teva pantalla no admeten HDR, aquestes imatges es mostraran en SDR.

Consell: si la foto es veu al web diferent que en altres dispositius, prova d'activar l'opció HDR a la configuració de pantalla del sistema.

Descobreix com funciona la còpia de seguretat per a les fotos en HDR
A l'ordinador, pots crear una còpia de seguretat de les fotos en HDR. Les fotos amb còpia de seguretat conserven la configuració HDR per a tots els tipus de qualitat de còpia de seguretat. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les fotos i els vídeos.
Informació sobre què passa quan edites fotos en HDR

Si edites una foto en HDR, pot ser que es mantingui en HDR quan desis els canvis.

Consell: només s'admeten alguns canvis a les fotos en HDR. Si un canvi provoca que una foto perdi la configuració d'HDR, les fotos en HDR editades es desaran com a SDR.

Obtén informació sobre com pots editar les fotos.

Informació sobre què passa amb les fotos en HDR a les creacions, com ara als vídeos de moments

Si selecciones una combinació de fotos o vídeos en HDR i SDR:

• L'editor de vídeos de moments mostrarà i utilitzarà les teves seleccions com a SDR.
  • El vídeo de moments es desarà com a SDR.

Consell: algunes creacions no estan disponibles en HDR. Obtén més informació sobre les creacions.