Få hjelp med titlene for minnene dine

Du kan få hjelp med titlene for minnene dine med AI-baserte forslag.

Finn ut mer om funksjoner på forsøksstadiet

Tittelforslag er en eksperimentell funksjon fra Google Labs som bruker generativ AI for å hjelpe deg med å tilpasse minnene dine. Denne eksperimentelle funksjonen kan gjøre feil, og den kan foreslå unøyaktige eller upassende titler som ikke representerer Googles synspunkter. Når du gir tilbakemelding, kan du bidra til å gjøre titlene bedre for alle.

Før du begynner

For å kunne bruke tittelforslag må du

• være 18 år eller eldre
  • være bosatt i USA
  • ha angitt engelsk (USA) som språk i Google-kontoen din

For å sikre forslag av høy kvalitet er denne funksjonen i første omgang beregnet på brukere som har slått på funksjonene Ansiktsgruppering og Anslå manglende posisjoner. Disse kravene kan endres.

For å generere nyttigere og mer relevante tittelforslag kan Google Foto bruke posisjonen der bildene ble tatt. Finn ut mer om posisjoner i Google Foto.

Vilkår for bruk

Du godtar at bruken din av tittelforslag er underlagt Googles vilkår for bruk og tilleggsvilkårene for bruk av generativ AI.

Tittelforslag er foreløpig tilgjengelig de fleste steder i USA.

Slå foreslåtte titler på eller av

Du kan når som helst slå foreslåtte titler for minnene dine på eller av.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Øverst trykker du på profilbildet eller forbokstaven for kontoen din.
  3. Trykk på Innstillinger for Foto og så Innstillinger og så AI-funksjoner fra Labs.
  4. Slå Hjelp meg med tittelen på eller av.

Få foreslåtte titler for minnene dine

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

1. Åpne Google Foto Foto på en Android-enhet.
  2. Trykk på Minner nederst.
  3. Trykk på Hjelp meg med tittelen ved siden av minnet du vil tilpasse.
    • Hvis minnet allerede har en tittel, trykker og holder du på den og deretter på Hjelp meg med tittelen .
  4. Trykk på et forslag.
    • For å endre forslaget, trykk på Endre Endre.
    • For å få flere forslag, trykk på Flere ideer Gjenopprett.
    • For å legge til detaljer eller rettelser, trykk på Legg til hint .
  5. Valgfritt: For å sende tilbakemelding om unøyaktige eller upassende forslag, trykk på Send tilbakemelding nederst.
Tips: Ikke alle minner er kvalifisert for tittelforslag.