Laat ons helpen je herinneringen een titel te geven

Je kunt hulp krijgen om je herinneringen een titel te geven met door AI gemaakte suggesties.

Meer informatie over experimentele functies

Titelsuggesties is een experimentele functie van Google Labs die generatieve AI gebruikt om je te helpen je herinneringen te personaliseren. Deze experimentele functie werkt niet altijd goed en kan onnauwkeurige of ongepaste titels voorstellen die niet de mening van Google vertegenwoordigen. Als je ons feedback stuurt, kun je zorgen dat iedereen betere titels krijgt.

Voordat je begint

Als je titelsuggesties wilt gebruiken, moet het volgende voor je gelden:

• Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bevindt je in de Verenigde Staten.
  • De taal van je Google-account is ingesteld op Engels (Verenigde Staten).

Deze functie is in eerste instantie bedoeld voor gebruikers die Gezichtsgroepen en Ontbrekende locaties schatten hebben aangezet, om te zorgen dat we de beste suggesties geven. Deze vereisten kunnen worden gewijzigd.

Google Foto's kan de locatie gebruiken waar je foto's zijn gemaakt om relevantere en nuttigere titelsuggesties te geven. Meer informatie over locatie in Google Foto's

Servicevoorwaarden

Je gaat ermee akkoord dat je gebruik van titelsuggesties valt onder de Servicevoorwaarden van Google en de Aanvullende Servicevoorwaarden voor generatieve AI.

Titelsuggesties zijn momenteel beschikbaar op de meeste locaties in de Verenigde Staten.

Voorgestelde titels aan- of uitzetten

Je kunt voorgestelde titels voor je herinneringen altijd aan- of uitzetten.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-apparaat.
  2. Tik bovenaan op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen voor Foto'sen dan Voorkeurenen dan AI-functies van Labs.
  4. Zet Help met een titel aan of uit.

Voorgestelde titels voor je herinneringen krijgen

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

1. Open Google Foto's Foto's op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Herinneringen.
  3. Tik naast de herinnering die je wilt personaliseren op Help met een titel .
    • Als de herinnering al een titel heeft, houd je je vinger op de titel en tik je op Help met een titel .
  4. Tik op een suggestie.
    • Een suggestie bewerken: Tik op Bewerken Bewerken.
    • Meer suggesties krijgen: Tik op Meer ideeën Herstellen.
    • Details of correcties toevoegen: Tik op Hint toevoegen .
  5. Optioneel: Als je feedback wilt geven over een onjuiste of ongepaste suggestie, tik je onderaan op Feedback sturen.
Tip: Je kunt niet voor alle herinneringen een titelsuggestie krijgen.