Apua muistojen nimeämiseen

Voit saada apua muistojen nimeämiseen tekoälyn luomien ehdotusten avulla.

Kokeelliset ominaisuudet

Nimiehdotukset on Google Labsin kokeellinen ominaisuus, joka käyttää generatiivista tekoälyä muistojen muokkauksen apuna. Kokeellinen ominaisuus ei välttämättä aina osu oikeaan, ja se saattaa ehdottaa epätarkkoja tai sopimattomia nimiä, jotka eivät edusta Googlen näkemyksiä. Voit auttaa parantamaan nimiä antamalla palautetta.

Ennen aloittamista

Nimiehdotusten käyttäminen edellyttää, että

• olet vähintään 18-vuotias
  • olet Yhdysvalloissa
  • Google-tilin kieli on englanti (Yhdysvallat).

Ehdotusten laadun varmistamiseksi ominaisuus on tarkoitettu aluksi käyttäjille, jotka ovat laittaneet kasvoryhmät ja Arvioi puuttuvat sijainnit ‑asetuksen päälle. Vaatimukset voivat muuttua.

Google Kuvat saattaa hyödyntää kuvauspaikan sijaintia osuvampien nimiehdotusten tarjoamiseen. Lue lisää sijainnista Google Kuvissa.

Käyttöehdot

Hyväksyt, että nimiehdotusten käyttöön sovelletaan Googlen käyttöehtoja ja Generatiivisen tekoälyn lisäkäyttöehtoja.

Nimiehdotukset ovat tällä hetkellä käytettävissä useimmilla Yhdysvaltain alueilla.

Nimiehdotusten laittaminen päälle tai pois päältä

Voit laittaa muistojen nimiehdotukset päälle tai pois päältä milloin tahansa.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Napauta yläreunasta profiilikuvaa tai nimikirjainta.
  3. Valitse Kuvien asetukset ja sitten Asetukset ja sitten Labsin tekoälyominaisuudet.
  4. Laita Apua nimeämiseen päälle tai pois päältä.

Muistojen nimiehdotukset

Tärkeää: Tämä toiminto on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

1. Avaa Google Kuvat Kuvat Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Muistot.
  3. Napauta muokattavan muiston vierestä Apua nimeämiseen .
    • Jos muistolla on jo nimi, kosketa nimeä pitkään ja valitse Apua nimeämiseen .
  4. Napauta ehdotusta.
    • Ehdotuksen muokkaaminen: Valitse Muokkaa Muokkaa.
    • Enemmän ehdotuksia: Napauta Enemmän ideoita Palauta.
    • Tietojen tai korjausten lisääminen: Napauta Lisää vihje .
  5. Valinnainen: Jos haluat lähettää palautetta virheellisestä tai sopimattomasta ehdotuksesta, napauta alareunasta Lähetä palautetta.
Vinkki: Kaikille muistoille ei anneta nimiehdotuksia.