Använda foton som urtavla i Google Pixel Watch

Du kan använda foton från biblioteket som urtavla i Pixel Watch.

Detta behövs

Om du vill lägga till foton i Google Pixel Watch måste du ha den senaste versionen av Google Pixel Watch-appen installerad på telefonen och den senaste versionen av Google Foto-appen installerad på telefonen och klockan.

Lägga till foton på urtavlan

Från telefonen

1. Öppna Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch i telefonen.
  2. Tryck på Urtavlor följt av Lägg till ny Lägg till.
  3. Tryck på Foton följt av Välj urtavla i Foto-appen.
  4. Välj upp till 30 foton.
  5. Högst upp trycker du på Lägg till.
  6. Tryck på Spara om du vill spara fotot eller fotona som urtavla.

Från klockan

1. Håll nedtryckt på urtavlan.
  2. Svep åt vänster.
  3. Tryck på Lägg till ny Lägg till följt av Foton följt av Redigera .
  4. Tryck på Google Foto i klockan när du uppmanas att öppna Google Foto.
  5. Välj de foton du vill lägga till i telefonen.
  6. Tryck på Lägg till högst upp på telefonen.