Bruk bilder som urskive på Google Pixel Watch

Du kan tilpasse klokkebakgrunnen på Pixel Watch med bilder fra biblioteket ditt.

Dette trenger du

For å legge til bilder på Google Pixel Watch må du ha den nyeste versjonen av Google Pixel Watch-appen installert på telefonen, og den nyeste versjonen av Google Foto-appen installert på telefonen og klokken.

Legg til bilder på klokkebakgrunnen

Fra telefonen

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på Klokkebakgrunner og så Legg til ny Legg til.
  3. Trykk på Bilder og så Velg urskive i Foto-appen.
  4. Velg opptil 30 bilder.
  5. Trykk på Legg til øverst.
  6. Trykk på Lagre for å lagre bildet eller bildene som urskive.

Fra klokken

1. Trykk og hold på klokkebakgrunnen.
  2. Sveip til venstre.
  3. Trykk på Legg til ny Legg til og så Bilder og så Rediger .
  4. Når du blir bedt om å åpne Google Foto, trykker du på Google Foto på klokken.
  5. På telefonen velger du bildene du vil legge til.
  6. På telefonen trykker du på Legg til øverst.