Foto's gebruiken als de wijzerplaat van je Google Pixel Watch

Je kunt de wijzerplaat van je Pixel Watch personaliseren met foto's uit je bibliotheek.

Wat je nodig hebt

Als je foto's wilt toevoegen aan je Google Pixel Watch, moet je de nieuwste versie van de Google Pixel Watch-app op je telefoon hebben geïnstalleerd en de nieuwste versie van de Google Foto's-app op je telefoon en smartwatch hebben geïnstalleerd.

Foto's toevoegen aan de wijzerplaat

Via je telefoon

1. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  2. Tik op Wijzerplaten en dan Nieuwe toevoegen Toevoegen.
  3. Tik op Foto's en dan Wijzerplaat kiezen in de Foto's-app.
  4. Selecteer maximaal 30 foto's.
  5. Tik bovenaan op Toevoegen.
  6. Tik op Opslaan om de foto('s) op te slaan als je wijzerplaat.

Via je horloge

1. Houd je vinger op de wijzerplaat.
  2. Swipe naar links.
  3. Tik op Nieuwe toevoegen Toevoegen en dan Foto's en dan Bewerken
  4. Als je wordt gevraagd Google Foto's te openen, tik je op je smartwatch op Google Foto's.
  5. Selecteer op je telefoon de foto's die je wilt toevoegen.
  6. Tik bovenaan op je telefoon op Toevoegen.