Kuvien käyttäminen Google Pixel Watchin kellotaulussa

Voit tehdä Pixel Watchin kellotaulusta omannäköisesi kuvakirjastossa olevilla kuvilla.

Mitä tarvitset?

Jos haluat lisätä kuvia Google Pixel Watchiin, puhelimessa täytyy olla asennettuna Google Pixel Watch ‐sovelluksen uusin versio, ja puhelimessa ja kellossa täytyy olla asennettuna Google Kuvat ‐sovelluksen uusin versio.

Kuvien lisääminen kellotauluun

Puhelimesta

1. Avaa Google Pixel Watch ‐sovellus Google Pixel Watch puhelimella.
  2. Valitse Kellotaulut ja sitten Lisää uusi Lisää.
  3. Napauta Kuvat ja sitten Valitse kellotaulu Kuvat-sovelluksesta.
  4. Valitse enintään 30 kuvaa.
  5. Napauta yläreunasta Lisää.
  6. Jos haluat tallentaa kuvan tai kuvat kellotauluksi, valitse Tallenna.

Kellosta

1. Paina kellotaulua pitkään.
  2. Pyyhkäise vasemmalle.
  3. Napauta Lisää uusi Lisää ja sitten Kuvat ja sitten Muokkaa .
  4. Kun sinua pyydetään avaamaan Google Kuvat, valitse kellosta Google Kuvat.
  5. Valitse lisättävät kuvat puhelimesta.
  6. Valitse puhelimen yläreunasta Lisää.