Brug billeder som urskive på Google Pixel Watch

Du kan tilpasse din urskive på Pixel Watch til dig personligt ved hjælp af billeder fra din samling.

Du skal bruge følgende

Du skal have den nyeste version af Google Pixel Watch-appen på din telefon og den nyeste version af Google Fotos-appen installeret på din telefon og dit ur for at føje billeder til dit Google Pixel Watch.

Føj billeder til din urskive

Fra din mobil

1. Åbn appen Google Pixel Watch Google Pixel Watch på din telefon.
  2. Tryk på Urskiver og derefter Tilføj ny Tilføj.
  3. Tryk på Fotos og derefter Vælg urskive i appen Fotos.
  4. Vælg op til 30 billeder.
  5. Tryk på Tilføj foroven.
  6. Tryk på Gem for at gemme billederne som urskive.

På dit ur

1. Hold fingeren nede på din urskive.
  2. Stryg til venstre.
  3. Tryk på Tilføj ny Tilføj og derefter Billeder og derefter Rediger .
  4. Når du bliver bedt om at åbne Google Fotos, skal du trykke på Google Fotos på dit ur.
  5. Vælg de billeder, du vil tilføje, på din telefon.
  6. Tryk på Tilføj foroven på din telefon.

Relaterede ressourcer