Collages maken en bewerken in Google Foto's

Je kunt collages met foto's maken en bewerken in je bibliotheek in de Google Foto's-app of via Google Foto's in de browser. Gebruik de Google Foto's-app om je collages op je mobiele apparaat te bewerken. Sommige functies zijn niet beschikbaar via Google Foto's in de browser.

Een collage maken

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Plaats de cursor op een foto.
  3. Klik op het vinkje dat verschijnt. Je kunt maximaal 9 foto's selecteren.
  4. Klik rechtsboven op Nieuwe maken Maken en dan Collage.

Tip: Als je de collage wilt bewerken, maak je deze in de Google Foto's-app.

Je collages zoeken

1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik op Verkennen en dan Collages.