Kollaasien luominen ja muokkaaminen Google Kuvissa

Voit luoda kollaaseja ja muokata niitä kirjastossa olevilla kuvilla Google Kuvat ‐sovelluksessa tai verkossa. Voit muokata kollaaseja mobiililaitteella Google Kuvat ‐sovelluksen avulla. Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä verkossa.

Vaihe 1: Valitse kuvat

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse enintään kuusi kuvaa.
  3. Valitse alareunasta Lisää kohteeseen Luo ja sitten Kollaasi.

Vaihe 2: Valitse ulkoasu ja muokkaa kuvia

Ennen tallentamista voit korvata, muokata ja kiertää kollaasissa olevia kuvia sekä muuttaa niiden kokoa ja järjestystä.

1. Valitse kollaasimalli.
  2. Muokkaa kuvia.
    • Kuvan korvaaminen:
      1. Napauta korvattavaa kuvaa ja sitten Korvaa.
      2. Valitse uusi kuva.
      3. Valitse Valmis.
    • Jos haluat muokata kuvaa, napauta muokattavaa kuvaa ja sitten Muokkaa.
    • Kuvan kiertäminen:
      1. Kosketa kuvaa pitkään.
      2. Käännä kuvaa, kunnes se on haluamassasi kohdassa.
    • Jos haluat lähentää tai loitontaa kuvaa kehyksissä, loitonna nipistämällä sisäänpäin ja lähennä nipistämällä ulospäin.
    • Jos haluat muuttaa kuvien järjestystä, kosketa kuvaa pitkään ja vedä se sitten haluamaasi kohtaan.

Vinkki: Laitteessa on oltava vähintään 3 Gt RAM-muistia ja Android 8.0 tai uudempi.

Vaihe 3: Tarkista ja tallenna kollaasi

Kun olet valinnut kollaasin asettelun ja tehnyt muutoksia kuviin, voit tallentaa kollaasin valitsemalla Tallenna.

Vaihe 4: Etsi kollaaseja

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Haku .
  3. Valitse Luomukset-kohdasta Tallennetut luomukset.