Opret og rediger collager i Google Fotos

Du kan oprette og redigere collager med billeder i din samling i Google Fotos-appen eller på nettet. Hvis du vil redigere dine collager på din mobilenhed, kan du bruge Google Fotos-appen. Nogle funktioner er ikke tilgængelige på nettet.

Opret en collage

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Hold markøren over et billede.
  3. Klik på det flueben, der vises. Du kan vælge op til 9 billeder.
  4. Foroven skal du klikke på Opret ny Opret og derefter Collage.

Tip! Hvis du vil redigere din collage, skal du oprette den i Google Fotos-appen.

Find dine collager

1. Gå til photos.google.com på din computer.
  2. Klik på Udforsk og derefter Collager.

Relaterede ressourcer