Product- en verzendgegevens voor fotoafdrukken bekijken

Je kunt fotoafdrukken bestellen bij Google Foto's, zodat ze rechtstreeks bij je thuis worden bezorgd. Thuisbezorgde afdrukken hebben een matte afwerking. In de Verenigde Staten kun je fotoafdrukken ook dezelfde dag ophalen bij een CVS, Walgreens of Walmart in de buurt. Afdrukken die in de winkel worden opgehaald, hebben een glanzende afwerking bij CVS en Walgreens en een matte afwerking bij Walmart. In Japan kunnen fotoafdrukken worden opgehaald via een 7-Eleven-multicopier in de winkel.

Belangrijk: Thuisbezorging is alleen beschikbaar in Canada, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en de Europese Unie.

Je afdrukken thuisbezorgd krijgen

Beschikbare formaten (in)

• 4x6
  • 5x7
  • 8x10
  • 11x14
  • 12x18
  • 16x20
  • 20x30

Opties voor verzenden

• Economy-verzending:
    • Aaneengesloten staten van de VS: 9 tot 12 werkdagen
    • Alaska, Hawaï en Puerto Rico: 10 tot 14 werkdagen

Tip: Economy-verzendingen kun je via UPS volgen totdat deze worden overgedragen naar je lokale postkantoor voor bezorging.

• Standaardverzending: 5 tot 9 werkdagen
    • Niet beschikbaar in Alaska, Hawaï of Puerto Rico
  • Prioriteitsverzending: 4 tot 6 werkdagen
    • Niet beschikbaar in Puerto Rico

Maximale afdruklimieten

• 4x6: 1200 afdrukken
  • 5x7: 500 afdrukken
  • 8x10: 50 afdrukken
  • 11x14: 16 afdrukken
  • 12x18: 16 afdrukken
  • 16x20: 16 afdrukken
  • 20x30: 16 afdrukken
  • Er geldt een maximumlimiet van 1800 afdrukken per bestelling.

Afdrukken in de winkel ophalen

Belangrijk: Als je afdrukken in de winkel ophaalt, betaal je in de winkel voor de afdrukken.

Beschikbare formaten (in)

• 4x6
  • 5x7
  • 8x10

Afwerkingsopties

• Bij CVS en Walgreens hebben afdrukken een glanzende afwerking.
  • Bij Walmart hebben afdrukken een matte afwerking.

Maximale afdruklimieten

• 4x6: 200 afdrukken
  • 5x7: 11 afdrukken
  • 8x10: 7 afdrukken