Kasvoryhmiä koskeva säilytyskäytäntö

Kasvoryhmien avulla löydät helposti kuvia kavereistasi Google Kuvissa.

Näin kasvoryhmät toimivat

Kasvojen ryhmittely tapahtuu kolmessa vaiheessa:

1. Ensin tutkitaan, onko kuvissa kasvoja.
  2. Jos kasvoryhmäominaisuus on päällä, algoritmien avulla luodaan kasvomalleja, jotka ovat kasvokuvien numeerisia kuvauksia, ennakoidaan eri kasvokuvien samankaltaisuutta ja arvioidaan, esittävätkö eri kuvat samoja kasvoja.
  3. Kuvat, joissa on hyvin samanlaiset kasvot ja jotka todennäköisesti esittävät samaa henkilöä, ryhmitellään kasvoryhmäksi. Voit aina poistaa kasvoryhmästä kuvan, joka ei mielestäsi kuulu kyseiseen ryhmään.

Voit myös lisätä kasvoryhmälle nimen tai lempinimen.

Mitä tapahtuu, kun kasvoryhmät laitetaan pois päältä?

Jos laitat kasvoryhmät pois päältä, samalla poistuvat kaikki

• tilin kasvoryhmät
  • kyseisten kasvoryhmien luomiseen käytetyt kasvomallit
  • luomasi kasvotunnisteet.

Mitä tapahtuu, kun kuva tai video poistetaan?

Jos poistat yksittäisen kuvan tai videon, kaikki kyseiseen kuvaan tai videoon perustuvat kasvomallit poistetaan.

Mitä tapahtuu, kun Google-tili poistetaan?

Jos poistat Google-tilisi, poistat samalla kaikki Google Kuvat ‐sisältösi, kuten

• tilin kasvoryhmät
  • kyseisten kasvoryhmien luomiseen käytetyt kasvomallit
  • luomasi kasvotunnisteet.

Mitä tapahtuu, kun Google Kuvat ‐tili ei ole aktiivinen?

Jos et ole käyttänyt Google Kuvat ‑tiliä yli kahteen vuoteen, kaikki kasvoryhmiin liittyvä sisältö poistuu Google Kuvista, kuten

• tilin kasvoryhmät
  • kyseisten kasvoryhmien luomiseen käytetyt kasvomallit
  • luomasi kasvotunnisteet.

Turvallisen ja täydellisen poiston käyttöönotto

Katso, miten Google varmistaa, että poistettu data poistuu turvallisesti ja kokonaan tallennusjärjestelmistämme.