Importera foton till biblioteket

Du kan importera foton till biblioteket på många sätt.

Viktigt! Alla externa tjänster som hjälper användare att importera foton till Google Foto och upprätthålla kvalificeringen i API-partnerprogrammet för Google Foto visas som importalternativ. Tjänstbeskrivningar, kampanjer och ikoner tillhandahålls av respektive tredje part. Tjänster som tillhandahåller digitalisering av fysiska medier omfattas av fler processer och verifiering innan de visas.

Importera till Google Foto på din mobila enhet

1. Öppna Google Foto-appen Foto.
  2. Tryck på Lägg till högst upp.
  3. Under Hämta foton trycker du på Importera från andra platser.