Importer bilder til biblioteket ditt

Du kan importere bilder til biblioteket ditt på mange måter.

Viktig: Alle tredjepartstjenester som hjelper brukere med å importere bilder til Google Foto og som kvalifiserer for partnerprogrammet for Google Foto API, er oppført som importeringsalternativer. Tjenestebeskrivelse, kampanjer og ikoner leveres av den aktuelle tredjeparten. Tjenester for digitalisering av fysiske medier må gjennomgås nærmere og bekreftes før de kan vises.

Importér til Google Foto på mobilenheten din

1. Åpne Google Foto-appen Foto.
  2. Trykk på Bibliotek og deretter Verktøy og deretter Importer bilder.