Importer bilder

Du kan bruke tredjepartstjenester for å importere bilder til biblioteket ditt.

Viktig: Alle tredjepartstjenester som hjelper brukere med å importere bilder til Google Foto og som kvalifiserer for partnerprogrammet for Google Foto API, er oppført som importeringsalternativer. Tjenestebeskrivelse, kampanjer og ikoner leveres av den aktuelle tredjeparten. Tjenester for digitalisering av fysiske medier må gjennomgås nærmere og bekreftes før de oppføres.

Importér til Google Foto på mobilenheten din

1. Åpne Google Foto-appen Foto.
  2. Trykk på Bibliotek og deretter Verktøy og deretter Importer bilder.
  3. Velg en importtype, og følg veiledningen på skjermen:
    • Kopiér fra andre tjenester
    • Digitaliser bilder, video eller film
    • Kopiér fra et kamera