Foto's importeren naar je bibliotheek

Je kunt op veel manieren foto's importeren naar je bibliotheek.

Belangrijk: Alle services van derden waarmee gebruikers foto's kunnen importeren in Google Foto's en die hun kwalificatie voor het Google Foto's-API-partnerprogramma behouden, worden vermeld als importopties. De beschrijving, promoties en iconen van de service worden door de betreffende derde partij geleverd. Services voor de digitalisering van fysieke media worden onderworpen aan meer processen en verificatie voordat ze worden vermeld.

Importeren in Google Foto's op je mobiele apparaat

1. Open de Google Foto's-app Foto's.
  2. Tik op Bibliotheek en dan Tools en dan Foto's importeren.