Kuvien tuominen kirjastoon

Voit tuoda kuvia kirjastoon monin eri tavoin.

Tärkeää: Kaikki kolmannen osapuolen palvelut, joiden avulla käyttäjät voivat tuoda kuvia Google Kuviin ja jotka on hyväksytty Google Kuvien API-yhteistyökumppaniohjelmaan, on mainittu tuontivaihtoehtoina. Palvelujen kuvaukset, tarjoukset ja kuvakkeet ovat kolmansien osapuolten toimittamia. Fyysisen median digitointia tarjoavat palvelut edellyttävät lisäkäsittelyä ja vahvistusta ennen tietojen lisäämistä.

Sisällön tuominen Google Kuviin mobiililaitteella

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat.
  2. Valitse Kirjasto ja sitten Apuohjelmat ja sitten Tuo kuvia.