Importér billeder til din samling

Du kan importere billeder til din samling på mange måder.

Vigtigt! Alle tredjepartstjenester, som hjælper brugere med at importere billeder til Google Fotos og opretholde kvalifikation i Google Fotos API-partnerprogrammet, angives som importmuligheder. Beskrivelser af tjenester, promoveringer og ikoner leveres af den respektive tredjepart. Tjenester, der tilbyder digitalisering af fysiske medier, bliver underlagt yderligere behandling og verificering, før de bliver angivet som mulighed.

Importér til Google Fotos på din mobilenhed

1. Åbn appen Google Fotos Fotos.
  2. Tryk på Samling efterfulgt af Værktøjer efterfulgt af Importér billeder.