Importar fotos a la biblioteca

Pots importar fotos a la biblioteca de moltes maneres.

Important: tots els serveis de tercers que ajuden els usuaris a importar fotos a Google Fotos i a mantenir la qualificació al Programa per a partners de l'API de Google Fotos es mostren com a opcions d'importació. El tercer corresponent proporciona la descripció, les promocions i les icones del servei. Els serveis que proporcionen la digitalització de mitjans físics estan subjectes a més processos i a una verificació abans de mostrar-se.

Importar a Google Fotos en un dispositiu mòbil

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Toca Biblioteca i, a continuació, Utilitats i, a continuació, Importa fotos.