Videoiden muokkaaminen

Google Kuvissa voit editoida videoitasi mobiililaitteella esimerkiksi erikoistehosteiden ja suodatinten avulla.

Mitä tarvitset

Lataa ja asenna Google Kuvat ‑sovellus.

• Jotkin videoeditointiominaisuudet, kuten rajaus, suoristus ja filtterit, ovat käytettävissä vain sellaisilla Android-laitteilla, joissa on vähintään 1 Gt RAM-muistia ja Android 6.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Videon muokkaaminen

Videon leikkaaminen, mykistäminen tai vakauttaminen tai pysäytyskuvan vieminen

1. Avaa muokattava video.
  2. Valitse Muokkaa Muokkaa.
    • Videon leikkaaminen eri pituuteen: Valitse videon säilytettävä osa napauttamalla ja vetämällä leikkauskahvoja.
      1. Tallenna muokatun videon kopio napauttamalla alareunasta Tallenna kopio.
    • Videon mykistäminen: Napauta .
    • Videon vakauttaminen: Napauta .
    • Kuvan eksportointi videosta: Napauta Vie pysäytyskuva.

Rajaus tai kierto

1. Avaa muokattava video.
  2. Napauta Muokkaa Muokkaa ja sitten Rajaa.
    • Videon rajaaminen eri kuvasuhteeseen, esimerkiksi neliöksi: Napauta Kuvasuhde .
    • Videon perspektiivin muuttaminen:
      1. Napauta Muunna .
      2. Vedä pisteet videon reunoille tai napauta Automaattinen.
    • Voit kiertää videota 90 astetta napauttamalla Kierrä .
      • Suorista videota käyttämällä Kierrä-toiminnon yläpuolella olevaa valitsinta.
    • Suorista video automaattisesti napauttamalla Automaattinen.
      • Vinkki: Automaattisen suoristuksen mahdollisuus riippuu videosta.
  3. Tallenna muokatun videon kopio napauttamalla alareunasta Tallenna kopio.

Videon säätäminen

Tärkeää: Laitteessa on oltava vähintään 3 Gt RAM-muistia ja Android 8.0 tai uudempi.

1. Avaa muokattava video.
  2. Napauta Muokkaa Muokkaa ja sitten Säädä.
  3. Valitse tehoste, jota haluat käyttää videossa, ja tee muutokset siirtämällä valitsinta.
  4. Kun olet valmis, valitse Valmis.
  5. Voit kumota säädön poistamalla sen valinnan tai napauttamalla Peru.

Videon säädöt

• Säädä valotusta napauttamalla Kirkkaus .
  • Säädä sävyeroja napauttamalla Kontrasti .
  • Säädä kirkkainta arvoa napauttamalla Valkoinen piste .
  • Säädä kirkkaimpien alueiden yksityiskohtia napauttamalla Valokohdat .
  • Säädä tummimpien alueiden yksityiskohtia napauttamalla Varjokohdat .
  • Säädä tumminta arvoa napauttamalla Musta piste .
  • Säädä värien voimakkuutta napauttamalla Kylläisyys .
  • Säädä värilämpötilaa napauttamalla Lämpö .
  • Säädä sävyä napauttamalla Sävytys .
  • Säädä ihon värisävyjen kylläisyyttä napauttamalla Ihon sävy .
  • Säädä sinisävyjen, kuten taivaan tai veden, kylläisyyttä napauttamalla Sinisävy .
  • Vähennä kirkkautta videon reunojen ympärillä napauttamalla Vinjetti .
  • Paranna videon kirkkautta ja kontrastia napauttamalla HDR-tehoste .

Suodattimen lisääminen

Värisuodattimet-osiossa voit lisätä videoosi tavallisia suodattimia (esim. Palma tai Metro).

1. Avaa muokattava video.
  2. Napauta Muokkaa Muokkaa ja sitten Suodattimet.
  3. Valitse suodatin.
  4. Jos haluat vaihtaa suodattimen voimakkuutta videossa, napauta suodatinta uudelleen ja siirrä valitsinta.
  5. Poista suodatin valitsemalla Ei mitään.
Tehosteen lisääminen

Tärkeää: Laitteessa on oltava vähintään 3 Gt RAM-muistia ja Android 8.0 tai uudempi.

1. Avaa muokattava video.
  2. Valitse Muokkaa Muokkaa ja sitten Tehosteet.
  3. Valitse tehoste.
    • Voit kumota tehosteen napauttamalla Ei mitään.
  4. Valitse Tallenna kopio.

Vinkki: Tehostetyyppejä ovat esimerkiksi:

• B&W Film
  • Light leak
  • Lomo
  • Dust mix
  • Chromatic
  • Fish Eye

Videoon piirtäminen tai korostuksen lisääminen

1. Avaa muokattava video.
  2. Napauta Muokkaa Muokkaa ja sitten Merkintä.
    • Jos haluat piirtää, valitse Kynä Kynä.
    • Jos haluat lisätä korostuksen, valitse Korostus Korostus.
  3. Kun olet valmis, valitse Valmis.
  4. Tallenna muokatun videon kopio napauttamalla alareunasta Tallenna kopio.

Muita lähteitä