Rediger dine videoer

I Google Fotos kan du redigere dine videoer med specialeffekter, filtre og meget mere via din mobilenhed.

Du skal bruge følgende

Download og installer Google Fotos-appen.

• Nogle funktioner til videoredigering, f.eks. beskæring, opretning og filtre, er kun tilgængelige på Android-enheder med mindst én GB RAM og Android-version 6.0 eller nyere.

Rediger din video

Klip, slå lyden fra, stabiliser eller eksportér et stillbillede fra din video

1. Åbn den video, du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
    • Hvis du vil klippe videoen til en anden længde: Tryk på klippehåndtagene, og træk i dem for at vælge den del af videoen, du vil beholde.
      1. Hvis du vil gemme en kopi af videoen med dine redigeringer, skal du trykke på Gem kopi forneden.
    • Hvis du vil slå lyden fra i din video: Tryk på .
    • Hvis du vil stabilisere din video: Tryk på .
    • Hvis du vil eksportere et billede fra din video: Tryk på Gem som billede.

Beskær eller roter

1. Åbn den video, du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger Rediger og derefter Beskær.
    • Hvis du vil beskære videoen i et andet billedformat, f.eks. et kvadrat: Tryk på Billedformat .
    • Hvis du vil skifte videoens perspektiv:
      1. Tryk på Transformer .
      2. Træk prikkerne til kanterne af din video, eller tryk på Automatisk.
    • Hvis du vil rotere en video 90 grader, skal du trykke på Roter .
      • Brug skiven over Roter til at foretage mindre justeringer for at rette videoen op.
    • Tryk på Automatisk for automatisk at rette videoen op.
      • Tip! Tilgængeligheden af automatisk opretning afhænger af videoen.
  3. Hvis du vil gemme en kopi af videoen med dine redigeringer, skal du trykke på Gem kopi forneden.

Juster din video

Vigtigt! Din enhed skal have mindst 3 GB RAM og Android 8.0 eller nyere.

1. Åbn den video, du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger Rediger og derefter Juster.
  3. Vælg den type effekt, du vil anvende på din video, og flyt skiven for at foretage ændringer.
  4. Tryk på Udfør, når du er færdig.
  5. Hvis du vil fortryde en justering, skal du fjerne markeringen af valgmuligheden eller trykke på Annuller.

Videojusteringer

• Tryk på Lysstyrke for at justere eksponeringen.
  • Tryk på Kontrast for at justere nuanceforskelle.
  • Tryk på Hvidt punkt for at justere den lyseste værdi.
  • Tryk på Lyse områder for at justere detaljerne på de lyseste områder.
  • Tryk på Skygger for at justere detaljerne på de mørkeste områder.
  • Tryk på Sort punkt for at justere den mørkeste værdi.
  • Tryk på Mætning for at justere farveintensiteten.
  • Tryk på Varme for at justere farvetemperaturen.
  • Tryk på Nuance for at justere farvenuancen.
  • Tryk på Hudtone for at justere mætningen af de hudfarvede nuancer.
  • Tryk på Blåtone for at justere mætningen af de blå toner, f.eks. himlen eller vand.
  • Tryk på Vignet for at reducere lysstyrken omkring videoens kanter.
  • Tryk på HDR-effekt for at forbedre lysstyrke og kontrast i hele videoen.

Tilføj et filter

I sektionen med farvefiltre kan du anvende de sædvanlige filtre, f.eks. Palma eller Metro, i din video.

1. Åbn den video, du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger Rediger og derefter Filtre.
  3. Vælg et filter.
  4. Hvis du vil ændre filterets styrke i videoen, skal du trykke på filteret igen og flytte skiven.
  5. Hvis du vil fortryde et filter, skal du vælge Intet.
Tilføj en effekt

Vigtigt! Din enhed skal have mindst 3 GB RAM og Android 8.0 eller nyere.

1. Åbn den video, du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger Rediger og derefter Effekter.
  3. Vælg en effekt.
    • Hvis du vil fortryde en effekt, skal du trykke på Ingen.
  4. Tryk på Gem kopi.

Tip! Typerne af effekter omfatter:

• Sort/hvid-film
  • Lysindfald
  • Lomo
  • Støvblanding
  • Kromatisk
  • Fiskeøje

Tegn i eller fremhæv en video

1. Åbn den video, du vil redigere.
  2. Tryk på Rediger Rediger og derefter Opmærkning.
    • Tryk på Pen Pen for at tegne.
    • Tryk på Highlighter Overstregningstusch for at tilføje fremhævninger.
  3. Tryk på Udfør, når du er færdig.
  4. Hvis du vil gemme en kopi af videoen med dine redigeringer, skal du trykke på Gem kopi forneden.