Editar vídeos

A Google Fotos, pots editar els vídeos des del dispositiu mòbil amb efectes especials i filtres, entre d'altres.

Què necessites

Baixa i instal·la l'aplicació Google Fotos.

• Algunes funcions d'edició de vídeo, com ara retallar, redreçar i aplicar filtres, només estan disponibles en dispositius Android amb almenys 1 GB de RAM i Android 6.0 o una versió posterior.

Editar un vídeo

Retallar, silenciar, estabilitzar o exportar una imatge fixa d'un vídeo

1. Obre el vídeo que vols editar.
  2. Toca Edita Edita.
    • Per retallar el vídeo perquè tingui una altra durada, toca i arrossega les anses per seleccionar la part del vídeo que vols conservar.
      1. Per desar una còpia del vídeo amb els canvis, a la part inferior, toca l'opció Desa una còpia.
    • Per silenciar el vídeo, toca .
    • Per estabilitzar el vídeo, toca .
    • Per exportar un fotograma del vídeo, toca Exporta el fotograma.

Retallar o girar

1. Obre el vídeo que vols editar.
  2. Toca Edita Edita i, a continuació, Retalla.
    • Per retallar el vídeo amb una altra relació d'aspecte, com ara un quadrat, toca Relació d'aspecte .
    • Per canviar la perspectiva del vídeo:
      1. Toca Transforma .
      2. Arrossega els punts fins a les vores del vídeo o toca Automàtic.
    • Per girar un vídeo 90 graus, toca Gira .
      • Per fer petits ajustos al vídeo amb l'objectiu de redreçar-lo, fes servir el dial que hi ha a sobre de l'opció Gira .
    • Per redreçar el vídeo automàticament, toca Automàtic.
      • Consell: la disponibilitat del redreçament automàtic depèn del vídeo.
  3. Per desar una còpia del vídeo amb els canvis, a la part inferior, toca l'opció Desa una còpia.

Ajustar un vídeo

Important: el dispositiu ha de tenir com a mínim 3 GB de RAM i Android 8.0 (o una versió posterior).

1. Obre el vídeo que vols editar.
  2. Toca Edita Edita i, a continuació, Ajusta.
  3. Selecciona el tipus d'efecte que vols aplicar al vídeo i mou el dial per fer els canvis.
  4. Quan hagis acabat, toca Fet.
  5. Per desfer un ajustament, desselecciona l'opció o toca Cancel·la.

Ajustaments de vídeo

• Toca Brillantor per ajustar l'exposició.
  • Toca Contrast per ajustar la diferència de tons.
  • Toca Punt blanc per ajustar el valor més brillant.
  • Toca Altes llums per ajustar els detalls de les zones més brillants.
  • Toca Ombres per ajustar els detalls de les zones més fosques.
  • Toca Punt negre per ajustar el valor més fosc.
  • Toca Saturació per ajustar la intensitat dels colors.
  • Toca Calidesa per ajustar la temperatura de color.
  • Toca To per ajustar el to.
  • Toca To de pell per ajustar la saturació dels tons del color de la pell.
  • Toca To blau per ajustar la saturació dels tons blaus, com ara el cel o l'aigua.
  • Toca Vinyeta per reduir la brillantor del voltant de les vores del vídeo.
  • Toca Efecte HDR per millorar la brillantor i el contrast del vídeo.

Afegir un filtre

A la secció de filtres de color, pots aplicar al vídeo els filtres habituals, com ara Palma o Metro.

1. Obre el vídeo que vols editar.
  2. Toca Edita Edita i, a continuació, Filtres.
  3. Selecciona un filtre.
  4. Per canviar la intensitat del filtre al vídeo, torna a tocar el filtre i mou el dial.
  5. Per desfer un filtre, selecciona Cap.
Afegir un efecte

Important: el dispositiu ha de tenir com a mínim 3 GB de RAM i Android 8.0 (o una versió posterior).

1. Obre el vídeo que vols editar.
  2. Toca Edita Edita i, a continuació, Efectes.
  3. Selecciona un efecte.
    • Per desfer un efecte, toca Cap.
  4. Toca Desa una còpia.

Consell: hi ha diferents tipus d'efectes. Aquests en són alguns:

• B&W film
  • Light leak
  • Lomo
  • Dust mix
  • Chromatic
  • Fish eye

Dibuixar o marcar elements en un vídeo

1. Obre el vídeo que vols editar.
  2. Toca Edita Edita i, a continuació, Marca.
    • Per dibuixar, toca Bolígraf Bolígraf.
    • Per marcar parts del vídeo, toca Retolador fluorescent Retolador fosforescent.
  3. Quan hagis acabat, toca Fet.
  4. Per desar una còpia del vídeo amb els canvis, a la part inferior, toca l'opció Desa una còpia.